kucukprensannesi Liddle_mom düzeldi bugün ya alerji başa dert gerçekten battaniyeden olacağını bu kadar tahmin etmezdim temiz tutmak yetmiyormuş demek direkt yorgana geçtim
Dnzz2 Bende 5 gündür ishalim bazen var bazen yok banada bir çare nişasta yoğurt patates yiyom da geçti daniyorum bir gün boyunca lavaboya gitmiyorjm ertesi gün yine gidiyom açlıktan ölecem patatesli yoğurt elma havuç yemekten 😅 banada bir çözümmmm
kucukprensannesi Dnzz2 demir ilaçları ishal ve kabız yapıyor eğer kullanıyorsan benim öyle oldu başka bir ilaçla değiştirdi doktorum düzeldi gyno ferro sanol kullanıyorum şu an
kucukprensannesi Bnguuu_102 yorganla düzelttim sorunu yine de kaşıntı olur çatlaklardan illa ki denerim çok teşekkür ederim❤
kucukprensannesi ysee göğüslerim çatlarken kaşıntı yapmamıştı mustelanın çatlak yağını kullanmıştım ona da çatlağa bi faydası olmadı ama kaşıntı da olmamıştı
Liddle_mom kucukprensannesi iyi yapmışdın ya kıyamam kaşıntı çok kötü bişey ya kremi kullanmadan önce benimde öyleydi yoluyodum herherimi allahtan krem iyi geldi bana