Tahlile bağlı öyle tahlil verdiki medipol mega 37 bin tuttu

Imasleeper muaneye ne kadar peki? Sağlık ocağında sorunsuz bi şekilde yapıyorlar mı özel hastanenin verdiği tahlilleri

Ben şuan 20 haftalık hamileyim bugüne kadar özelde hiç birşey yaptırmadım. Çünkü gereksiz büyük bir para alıyorlar ve her zaman devlete ait laboratuvarlar bana daha fazla güven veriyor
    Özel duygu hastanesine gittiğimde 1000 tl ödemiştim en son
    Bi kerede avrasyaya gittim yılbaşından önce 1600dü muayeneler bu şekildeydi
    Salı günüde ayrıntılı ultrason randevusu aldım haseki devlet hastanesine bakalım heyecanla bekliyoruz 🥰

Mervesunerr merhaba bende 16+4 um hasekiye gidiyorum genelde ayrintiliya orda giricem 19+3te falan gitsem olurmuki acaba 20 haftada gel demişti

Ebrcmal bilmiyorumki olur heralde ben yarın öğlen 2de gireceğim bende tam 20 değilim aslında 19+5 perinatoloji randevum var belkide direk ultrasona almayıp tarihte verebilirler bilmiyorum

Sunsun9 özel medigold sultan hastanesi muayene ücreti 1090dı en son oraya da bakabilirsiniz

Türkiye hastanesine giden var mı ? Orda muayene ücretleri ne kadar

Sunsun9 bahçelievler medipol asiye hocanın sanırım 2200 müş. Ben kendisine ikizlerimi doğurtmuştum, memnun kalmıştım. Tavsiye edebilirim. Doğum ücreti de 54 bin olmuş

Ebrcmal merhaba girdim bugün detaylı usg 20-25 dk falan sürüyor heryerine baktı ölçtü vs ama çok erken gelmişsin dedi buradski cihazlar herşeyi göstermiyor oyüzden falan dedi bence sende tam 21de git garanti olsun yine ilgileniyorlar bakıyorlar ama tam da haftasında gitmek daha mantıklı geldi bana

Mervesunerr anladım sağlıkla kucaginiza alın inşallah ☺️ öyle yapıyım ozaman