Baharln Fnurr8 aminnn inşallah yaa biraz daha beklemek istememin sebebi aynen bu siz beni anlarsınız 🙏🏻🩵
Fnurr8 Baharln haberdar edin merakla bekliyorum. Bende henüz olmadım. Güzel haberleri beraber alırız inşallah ❤️
Baharln Sans_seninle çok teşekkür ederim o dediğin markayı almam internetten gelmesine de sabreder miyim bilmiyorum🥹
Baharln eslemgn hayır canım kayınvalidemdeyiz de evleri biraz eczanelere sağlık ocağına falan uzak eşimle beraber öğleden sonra gidip alıcam inşallah
Yasemnnnnn Baharln ozaman hastaneye acile git beta ver en doğru sonucu o verir bazen gebelik testleri doğru sonuç vermeyebiliyor moral bozabilir inşallah hayırlı haberler verirsin canım
SuEr_Tu1512 Sans_seninle Öyle yapıcam tabiki adet gecikmesini bekliyim diyorum yoksa moralim bozuluyor 🥹
Fnurr8 Gmzle kaset test regl günün de bile çok silik sonuçlar veriyor. En iyisi erken gebelik testi yada ovulasyon testiniz varsa onu deneyin pil çıkarsa yada koyulaşma olursa regl günü hamilelik testi yaparsınız
Gmzle Fnurr8 elimde onlar yoktu kaset testle yaptım moralim çok bozuldu 🥺 aslında yapmayacaktım ama göğüslerim çok ağrıyor regl öncesi ağrımıyordu bu kdr hiç o yüzden dayamadım
Fnurr8 Gmzle moralinizi hiç bozmayın derim. Bu tür testlerde hep yanılma payı vardır asla %100 sonuç vermez . Sabırla bekleyin gerekirse kan verin 🌸