Anonim_kullaniciiiii Melos006a keşke canım keşke. O kadar hasretindeyimki bu kadar işaretli rüyalar boşunamı oldu yani. Daha 2 gün önce akrabam yazmış bana hamilemisin sağ salim al kucağına demiş. Dedimki yok ya ne hamilesi. Keşke bunlar işaret olsa😔
Marsilyasabunu Anonim_kullaniciiiii kötü anlamda da iyi anlamda da modlanma bence ben hamile olduğumu öğrendiğimde kasık ağrısı çekiyordum bir kaç ay da hep adet olacakmışım gibi adet günlerimde ağrıdı ama 28 haftalık olduk çok şükür yani o ağrılarla anlayamazsın hamile olup olmadığını düşünmemek en iyisi
Peri_Omer minigim__1 benim gohusum çok şişmişti ve agriyordu mesela .. kasik agrisi ise eger dozulmez ve geçmiyorsa normal deyil ama az agri bazen olan agri normal deye biliyorum
yasemiinsari Umut vermek gibi olmasin ama ilk gebeligimde gazım çok fazlaydi oyle ögrenmistim suanki gebeligimide adet sancisi gibi sancim oldu adet olmayi bekliyordum bacak agrisi ile birlikte hamile olduğumu öğrendim
Anonim_kullaniciiiii yasemiinsari yok canım hiç umudum yok zaten çünkü reglin 7ci gününde ilişki oldu birde yumurtlama gününün sadece 1 ni değerlendirdik mealesef bazı sorunlar yüzünden. Diger günlerde yaptk ama onda artık yumurtlama günü değil di. Gaz bende bazen regl öncesi oluyor bacak ağrım yok ama böyle baldırıma sanki iyne saplandı hiss ettim az önce