Hamide_00 Bebbekkk sezeryan doğum yapmıştım cnm alt üst penye tarzı pijama takımı giymiştim çok rahat ettim elbise tarzı hiç almadım ikinci doğuma da alt üst takım alıcam
Happyka Bebbekkk elbise gibi daha rahat çünkü gelip bakıyorlar ameliyat yerine falan. Kışın doğum yapmıştım hastane gayet sıcaktı oda koridor falan . Pijama öyle kaldı çantada .
Eliffyamann Bebbekkk ben sezeryandan çıkınca ayağıma terlik bile giyemedim kaldırıp, patikle gezdim hastaneyi, alt üst giyebilenleri ayakta alkışlıyorum, en rahatı gecelikti, tuvalet için özellikle, refaketcin dependini kolaylıkla değiştirebiliyor
Nurgunay0 Bence hastanede kaldığınız sürece elbise çünkü sonda olayı var bende kan birikmişti hemşireler gelip gidip parmaklıyordu 🤦♀️ daha sonra kanama için hasta bezi giydim onu değiştirmek elbiseyle daha rahattı tuvalete gitmek vs daha rahattı elbise açılıyor ama refakatçi üstünü düzeltirse sıkıntı olmuyor sadece eve giderken pijama giymiştim hastanede elbiseyle çok rahat ettim birde koyu renk tercih edin
Aysenur222 Bebbekkk alt üst takım al ama bol al önü düğmeli al ayaklarına güzel çorap koy bide giydirmeli hasta bezleri oluyor ya kilot gibi onlar daha iyi onlardan koy hastanede verilenler aşırı büyük bantlı olmuyor kayıyor
ilaymom Bebbekkk 2 pijama 1 elbise koydum ama elbiseyle o kadar rahat ettim ki hem muayene hem iğne hem wc açısından. Mutlaka elbise tercih edin zaten giyemezmişim pijama dikişlerden dolayı , hastaneden çıkarken de normal elbise ile döndüm
ilaymom Bebbekkk hastane sıcak oluyor zaten ama inan bana elbise çok rahat , gece gündüz iğne yaptılar muayene ettiler mesela daha kolay oldu hem wcye bile tek gidebildim
myangelson Bebbekkk ikisini de koydum ilk gün gecelik giyeceğim sondayi uzun süre tutuyorlar kaldığım hastanede. Hem de tuvalete gidince pijamayi indirip kaldırmak zor oluyor ilk gün gecelik daha iyi