gezentianne Bebbekkk İkisi de lazım canım odaya gelşnce gecelik daha rahat çünkü altta sonda oluyor ama pijama da giymiştm ben yürürken
deletedmom43191 Bebbekkk elbise yatıp kalkarken heryerini açabilir alt üst al daha iyi havalar soğuk zaten
aycinelizsmom Bebbekkk alt üst giydim canım rahattı gayet. Zaten odaya geldiğinde sondayı çıkarıyorlar
AnayimBenAna_ Bebbekkk yok zaten refakatçin ve hemşireler yardımcı oluyor ben rahattım elbise olayını sevmiyorum açılıyo vs bide üşüyosun çıkınca ilk etapta
Rozzzzaa Bebbekkk ben alt üst eşofman almıştım ki zaten sezeryan çıktığım gibi sadece üstümü giydirdiler 6 saat sonra sonda ve dikislerimin üzerinde kum torbasi vardı onu çıkartıp sonra alt eşofmanı giyip yürüdum eşofman kesinlikle daha rahattı
okuyananneeeee Bebbekkk elbise tarzı tuvalete giderken falan rahat direkt topla otur sonra indir , diğer pijama da yürüme de falan kolaylık. Pijama lastikleri beni rahatsız ediyordu bunaltıyordu
Glsm_68_ Alt üst olarak alabilirsin üstün dugmeli olsun bir de hirka al derim dogumdan sonra usume oluyor yürürken falan
aliininanasi Bebbekkk bence anne eteği harika bişe oluyo hele o ilk günnn. Ben annemin etegini giyinmiştim ahahahah
Merryy Bebbekkk ilk doğumda direk elbise giymiştim odaya gelince gayet rahattım sonrası düğmeli pijama takımı giyip çıkmıştım hastaneden haftaya Salı ikinci doğumum olacak bunda nasıl olur bilmiyorum ama elbise kurtarıcı oluyor bence