mimikralicesi Kızlar ya bir ay sonra 3 yaşına girecek oğlum var geçen yıl ikinci bebeği çok istiyordum ama şimdi cesaret edemiyorum git gide rahata çok alıştım siz ikinci bebeğe nası karar verdiniz?
staRmama mimikralicesi bende bundan korkuyorum 🥹 rahata alışınca nasıl yapacağım ikinciyi :( bebeğim 8.5 aylık 1 yaşından sonra yapmayı düşünüyoruz
deletedmom43191 mimikralicesi ilk bebeğim 1 yaşında falandı parka çıkardığımda herkesin gözünün içine bakıyordu benle de oynayın diye parktaki herkes büyük olduğu için oğlumla oynamiyordu bebegimde uzuluyordu bari kardeşi olsun onla oynasın dedim öyle de yaptım iyiki de yapmışım şimdi abi kardeş birlikte oynarken ben işlerimi yapabiliyorum keyif yapabiliyorum rahatım yani
Busramnida mimikralicesi 2 oğlum var aralarında 28 ay var ben şuan 3.ye hamileyim gurbetteyim yalnız büyütüyorum bebeklerimi çok şükür 🥰🤲🏻 gören herkes iyi cesaretlisin diyor 😂
Minnakpopus mimikralicesi asla düşünmüyordum hep de söylüyordum yani ikinci çocuk kesinlikle diye.oğlumun 4 yaşına girdiği gün süpriz şekilde hamile olduğumu öğrendim 🫣hatta kime dediysem asla inanmadı çünkü öyleki nettim istememe konusunda. Olursada hep en az 4-5 yaş olmalı kafasındaydım zaten. kurban olduğum Allahım sen benim işime karışır mısın dedi işte bana 🤭
mimikralicesi staRmama ben 1.5 yaşındayken çok istiyordum eşim hiç istemiyordu şimdi de kendimi istiyor ama cesaretim çok azaldı benim
staRmama deletedmom43191 kuzum peki ilk bebeğinde uyku sorunu var mıydı? Benim oğlum 8.5 aylık 1 yaşına falan geldiğinde yapmak istiyorum ama uykusu çok kötü geceleri hiç uyumuyor korkuyorum iyice uykusuz kalırım vs diye
staRmama mimikralicesi bilmiyorum bebeğim hiç uyumuyor o yüzden kararsızım ya oğlum uyuyunca o uyumazsa ve hiç uyuyamazsam diye düşünüyorum bir yandan 😂 Bir yandan da istiyorum araları yakın olsun arkadaş gibi büyüsünler diye
deletedmom43191 mimikralicesi bence yapmalisin dediğim gibi kardeşiyle öyle güzel oynuyor ki ikisinin de bana yükü yok ben sadece alt üst değişiyorum yemeklerini veriyorum gerisi hep kendilerinde oynuyorlar koşuyorlar hele bide ikisinin aynı anda çığlık atması yok mu kahkaha atasım geliyor 😅😆😆
mimikralicesi Busramnida oha 😂😂 vallahi tebrik ederim sağlıkla kucağına al inşallah Banada biraz cesaret gönder lütfen
Minnakpopus mimikralicesi ben işin zorlanma kısmında değilim de söyle bir zamanda böyle bir dünyaya insan yavrusu yetiştirebilmek gerçekten çok zor aşırı vicdan yükü ne bileyim. Allahım evlatlarımızın yolunu açık etsin
1devaannesi mimikralicesi benimde eşim çok istiyor 15 aylık olsun yavaştan başlayalım ilk denemede olcak siye kayide yok diyor ztn doğması vs diyince kızımız 2 yaşını geçicek yavaştan diyor okadar yürütec mama sandalyesi besikler aldık rahata alışırsın istemezsin kizin hakkına girmeyelim dedi (benim kocada baya dil dökmüş şuan farkettjm )
mimikralicesi 1devaannesi ah ah benim eşim zamanında isteseydi çok istiyordum ben sonra o kadar rahata alıştım ki
Busramnida mimikralicesi yaparsınız korkulacak bir şey yok onlar sizin şu hayatta ki en iyi arkadaşınız öyle düşünün 🥰
Mommytu mimikralicesi rahatlık göze geliyor ama sonra düşünümce tekrar bebeklik hallerini istiyor insan bende öyleydim canım
Mrvsmt2502 mimikralicesi karar verememiştim bende aynı bu şekilde deliksiz uyumak istediğinde dışarı çıkmak vs güzel geldi sonra korunurken gebe kaldım 😃 bu kendi istemeyecek biz buna gönderelim dediler herhalde 🙄😂