Zarifokur bebegimolacak ilk hamileliğimde hatırladığım kadarıyla regl belirtisiyle aynıydı . Hatta dedim aynı günüm geçtikten sonra belirtiler oldu daha çok tabi öyle hatırlıyorum o zaman cahildim kendimi dinlemiyordum 🤣
Nuriay bebegimolacak kendinizi asla dinlemeyin salın kendinizi şuan dollenme gidiyorsa kafaniza takmaniz aksine kotu etkiliyor İnse Allah bu ay sevinirsiniz
Yazmelegi_ bebegimolacak bat 16 bugün leke geldi galiba yerleşme kanaması ama bilemiyorum 2 gündür bulanti var kasik ağrılarim var
bebegimolacak leyl25 eğer 4. Günde kanamanız aşırı değilse başlayın bence yumurtlama görünce bırakmanız lazım yoksa düşük olur. 15 gün uygulayın diyolar ama bence yumurtlamada içmeyin. Ben 5 gün içtim regl 3. Gün başladım kanamam azalmıştı: sabah akşam yemekten önce kaynatıp içtim
Esrakrc Bat 14 ama gecikme olabiliyor bugün tansıyonum düştü gözüm karardı düştüm ilk kızımdada böyle öğrenmiştim ama onda üç gün gecikmişti ve devam edeb akıntım var adete yakın olmazdı bu belirti olabılır mı bılmıyorum
leyl25 bebegimolacak hemen şimdi başlıyorum akşamınkini içmiş olurum sabah da yaparım bende 5 gün içeceğim mecbur yumurtlama başlıyor haftaya inşallah faydasını görürüz 15 gün yapanlar ilişkiye devam ediyor ama tutan da var sanırım korkmuyor mı düşük olur diye bende korktum 15 gün yapmak isterim ama o korku işte :(
bebegimolacak leyl25 kuzum evet ben de korktum. İnşallah işe yarar yapıp hamile kalan çok kişi olmuş. Ben bu ay onu ne dışında da çok şey yaptım hem eşime hem kendime😅 bakalım fayda etcek mi ederse yazarım zaten
leyl25 bebegimolacak eşime keçiboynuzu özü içiyorum sabahları aç karnına onun dışında akşamları zaten kuru yemiş çok yiyoruz birlikte özellikle kabak çekirdeği kendimde Avakado nar kabak çekirdeği keçiboynuzu regenesis max vitamin kullanıyorum bide bakalım herşeyi yapıyoruz ama nasip bide soğan kürünü deneyelim
bebegimolacak leyl25 yani öyle iyi diyolar antibiyotik gibi. Ama çok da önemli değil o kadarı bencr. Ben kahvaltıdan ve akşam yemeğinden hemen önce içiyordum ama illaki kaymalar olmuştur. Bu arada 5 gün içtim hamile kaldım yazan da çok kişi gördüm. Eşime de keçiboynuzu kürü yaptım 5 gün🙏🏻