Meleksimsirler Merhabalar benim de bat 13 şubat ama hiç belirti denecek birşey yok hatta regl olacakmış gibi bile hissetmiyorum doktor progestan verdi 10 gündür falan kullanıyorum acaba o geciktirebilir mi?
bebegimolacak Meleksimsirler ben geçen ay progestrom kullandım geciktirmedi ama bazen sıfır belirtiyle hamilelik öğrenenler oluyor
Ask45 bebegimolacak canım senin postlarını görüyorum. Allah saglıcakla haöilelik nasip etsin inşallah sana beklediğin haber al 🫠 bitter çikolata konusunda soru sorcaktım eşime vericem hergün ne kadar temeli bitter cikolatayı
Lilyeva bebegimolacak ben yaptım dayanamayıp 🥹negatif yumurtlama 2 şubattı ama aradan bir saat geçtikten sonra silik gördüm suya tuttum burada okumuştum eğer suya tuttugunuzda gidiyorsa kuruma çizgisidir denilmişti sanırım kurama çizgisi
bebegimolacak Ask45 aşkum amin, ben 2-3 parça kırıp veriyorum çok sevmiyor, muz kabak çekirdeği karışık çerez de ver mutkaka yesin. Bitter oranu %60- %80 al canım
Gmzle bebegimolacak bat 13 benimde bugün göğüs ağrım başladı adet öncesi göğüslerimde ağrı olmaz di normalde
bebegimolacak Gmzle benim bazen oluyor bazen olmuyor. Ama daha önceki kürtaj olduğum gebelikte de olmuştu ay bilmiyorum çok pozitif hissediyorum
Duru20_ bebegimolacak Merhaba, ovülasyon yapmadan yumurtlama gününüzü nasıl tespit ediyorsunuzz? Umarım bu ay çift çizgiyi görürüzz 🙏
Lilyeva Duru20_ ben geçen ay uygulamaya göre değerlendirmiştim bu ay ovilasyon kullandım uygulamayla ovilasyon testi arasında 3 gün oynadı .
bebegimolacak Duru20_ kuzum tabiki net emin değilim ama ben test yapınca tüm gün stresli oluyorum. Zaten regl bittikten 4-5 gün sonra akıntı başlıyo anlıyorum hemen yumurtlama diye. Hele ki bu ay soğan kürü içtim böyle uzayan çook akıntılarım oldu 4 5 gün falan sürdü o akıntılar sonra en son süt kesiği gib geldi ve akıntı bitti. Bilmiyorum bakalım
Duru20_ Lilyeva Evet uygulama tutmuyor benim bu ay uygulama ile ovülasyon arası 7 gün var😀 doktora gidip ultrason ile yumurtlamayı doğruladığım için ovülasyon %100 tutuyor
Tomriscvn bebegimolacak Ay canım senin yazdıklarını hep okuyorum inşallah hamilesindir çok dua ettim sana 😍