gunisigi00 Cimcime30 yok kiz onun yanina gittim iki ay kaldim 20 ocakta geldim geldigim gun regl oldum ama bu testte boyle cikti ya ustune gormus olsam tam kirimizi cikmaz miydi test
TugceOrak gunisigi00 artımed için binlerce kez başlık açıldı kuzum. Hep yalancı pozitif veriyor, forumdan araştırabilirsin. Bence gebelik yok, kan ver kesinleştirmek için. Varsa zaten muhakkak çıkacaktır kanda
gunisigi00 Cimcime30 peki ya oyleyse tam kirmizi net cikmasi gerekmez miydi oyle olsa neredyese 6 haftalik falan oluyor galiba bilmiyorum
gunisigi00 Cimcime30 ayy bilmiyorum ki strese girdim yarin bi tane daha yapayim bakalim yine boyle olursa hemen kan verecem
1993kubra gunisigi00 orasını bilmiyorum canım ama daha yeni işe ilk haftalarda silik çıkıyor genelde balım
mucizemom8 @gunisigi00 canım umarım vardır gebeliğin inşallah ama aritmed days doctor yalancı pozitif veriyor başka bir test daha dene istersen yada kan ver kesin sonuç olur bende beş gün önce days doctor yaptım pozitif verdi ama hamile değilim
gunisigi00 TugceOrak ya bunu ilk defa simdi duydum daha once duysam dikkat ederdim bakalim yarin ya farkli test alir yada kan veririm
mucizemom8 gunisigi00 evet canım days doktor ve aritmed malesef öyle ama softec miratech gebelik testleri doğru sonuç veriyor bana öyle oldu
gunisigi00 mucizemom8 yarina sabredemicem farkli karka bulursam bugun alacam olmadinyarin sabah alirim yine belli belirsiz ikinci cizgi cikarsa hemen kan veririm