Hayallerdualaraemanet140822 Seymanurkurt belirler bence bende yarın gidince konuşucam gün için bakalım bize ne diyecek siz kaç haftalıksınız
Kader-e Canım bu karın sertleşmesi eğer biraz ovalayıp dinlenince geçiyorsa yalancı sancı oluyor. Rahmin seni doğuma hazırladığı için ara ara bu tarz kasılmaların olması normalmiş. Ama dediğim gibi dinlenince geçmesi ve başka ağrıların olmaması gerekir
Hayallerdualaraemanet140822 Kader-e aşkım bi yarım saat 1 saat geçiyor ama uzanırken de bebek bir yere toplanıyor anlamıyorum ki ne olduğunu
Kader-e Hayallerdualaraemanet140822 canısı en iyisi bi hastaneye git bi baktır. İçini rahatlat sancın falan varsa bi de Allah korusun erken doğum falan olmasın
Hayallerdualaraemanet140822 Kader-e bana da öyle geliyor aşkım sabah gideceğim İnşallah 34 haftalık bebekler doğduğunda bi sıkıntı olur mu kii
Memolike Bende 33+2 yim genitalin üst tarafında sızlamam oluyor. Bebiş hareket ettikçede karnım acayip acıyo ve sağ göğüs kafesimin oraya aşırı bir bası var. 🥲
Kader-e Hayallerdualaraemanet140822 akciğerleri henüz gelişim sürecinde olduğu için belki solunum desteği saplayabilirler.37 den önceki doğumlar prematüre sayılıyor çünkü
Ebrunn_trn Hayallerdualaraemanet140822 yarın saatte bir 15dk bir varsa gün boyu normal değil ama gün içinde bir defa oluyorsa normal
Mervecimmm Hayallerdualaraemanet140822 ben de 29. Haftadan beri oluyor o doktor normal dedi 34+3’üm şimdi. Sancı yoksa sorun yok takılıyor bebiş içerde
Zuhal_Y Bol bol dinlenin rahim kasilmasi canim bendede oluyor du gaz sanirdim dinlendimmi azalirdi sqnki . 37 ve 38 haftamda artmisti 38 3 de dogurdum .
Hayallerdualaraemanet140822 Zuhal_Y darısı bizim başımıza inşallah canım seninde karnın sertleşiyor muydu birde bebek hareketi bugün azdı
sd18 Hayallerdualaraemanet140822 aynı sorun bende de var adrt ağrısıyla birlikte oluyor bu şimdilik iyiyim gitmedim doktora ama bakalım size ne diyecek doktorunuz buraya da yazar mısınız 🙏🏻
Hayallerdualaraemanet140822 sd18 az önce geldim hastaneden elhamdülillah herşey yolunda bu sancılar vs artık çok normal dedi 😇💖
Mervecimmm Hayallerdualaraemanet140822 bu durumun bana yarattığı tek sıkıntı bebek roplanma hereketi yaptıkça idrarımın gelmesi tuvalette yatacam artık.
Zuhal_Y Hayallerdualaraemanet140822 amin canim saglicakla kucaklayin inş. 🙏 evet kasiliyordu tek tarafta sertlesme oluyordu dogum olacagi sabah kanamam gelmisti o gece cok.fazla hareketliydi. Arada hareketsiz oluuor canim kahve yada sirt ustu yatip harket ettiriyordum .