Hayallerdualaraemanet140822 Kızlarr 34 haftalık hamileyim bir kaç gündür bebek bir köşeye sıkışıyor karnım taş gibi oluyor korkuyorum normal midir başına gelen var mı?
Burcinyldzzzz Hayallerdualaraemanet140822 aynj haftadayiz bende de oluyor bide bende vajinada aşırı sızı oluyor bebek haraket ettikçe sizliyo ah diyorum o derece oluyor sizde oluyormu
Mervecimmm Hayallerdualaraemanet140822 ben de 29. Haftadan beri oluyor o doktor normal dedi 34+3’üm şimdi. Sancı yoksa sorun yok takılıyor bebiş içerde
sd18 Hayallerdualaraemanet140822 aynı sorun bende de var adrt ağrısıyla birlikte oluyor bu şimdilik iyiyim gitmedim doktora ama bakalım size ne diyecek doktorunuz buraya da yazar mısınız 🙏🏻
Hayallerdualaraemanet140822 Aslaninannesi_ yarın gidicem inşallah erken doğum riski olur mu sancı çıkarsa😇
Hayallerdualaraemanet140822 Burcinyldzzzz ayy evet oluyor ama sürekli değil o ara sıra iğne batar gibi oluyor anlamadım sancı mı değil mi
Kocamanailem_ 33+3 haftalığım karnım çok sertleşiyor nefesini kesiyor bazen belinden karnıma ağrı saplanıyor düzenli olsa sancı diyeceğim ama istirahat edince geçiyor. Bol bol dinlenmeyle geçiyor günlerim 🥲
Hayallerdualaraemanet140822 Kocamanailem_ benimde öyle de uzanınca da geçmez oldu doktora yazdım az önce hastaneye geç nst baksınlar dedi biraz sonra gideceğim bakalım 🥰
Seymanurkurt Hayallerdualaraemanet140822 kızlar bendede durum aynı bı yere toplaniyor karnım taş gibi oluyor doktor 3 hafta sonra gel demişti randevu bulunca 2 hafta sonraya aldım sezeryan günü vermek için yarın 2 hafta olacak gidince belirlermi acaba gününu
Hayallerdualaraemanet140822 Seymanurkurt belirler bence bende yarın gidince konuşucam gün için bakalım bize ne diyecek siz kaç haftalıksınız