Larraa Nilayy95 Canım benim çok teşekkür ederim 💕🙏🏻 Sen de sağlıkla kolaylıkla mutlulukla al kucağına. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin 🌸🙏🏻
Larraa Dfnsyn Doğumum genel olarak güzeldi diyebiliriz. Sanırım tam açıklık olduktan sonra 1 saate yakın tüm gücümle ıkınıyordum o beni çok zorladı sadece. Bebişin kafası görünüyor ama bir türlü gelmiyordu. Doktorumda kesisiz vakumsuz yapmak için mücadele veriyordu. Çok şükür uğraştığına değdi ve sonunda doğdu. Doğunca ağrı falan kalmadı her şey bitti 🥹🌸
Hayallerdualaraemanet140822 Hayırlı evlat olsun inşallah 💖sizin de karın sertleşmesi sorununuz var mıydıı bende şuan 34 haftalık hamileyim de bebek bi yere toplanıyor karnım taş gibi oluyor hafif de belim falan ağrıyor acaba erken doğum riski olabilir mi diyorum 😇
Larraa Hayallerdualaraemanet140822 Teşekkür ederim 🌸 Evet vardı yani erken doğum riskinden mi oluyordu o bilmiyorum ama sık sık yaşıyordum bunu. Doktorunuza muhakkak söyleyin siz yine de ihmal etmeyin 🌸
Hayallerdualaraemanet140822 Larraa az önce haber verdim de hastaneye geç nst baksınlar dedi dua edin bana da bende kızıma sağlıkla sıhhatle kavuşayım💖😇
Larraa Hayallerdualaraemanet140822 Zamanında ve sağlıklı gelsin inşallah bebişiniz. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🙏🏻💕 Girmişsinizdir heralde nst’yr yolundadır inşallah her şey?
Arblg Larraa çok sevındım sızı takıp edıyordum bende serklajlıyım ☺️ Allah analı babalı büyütsün ınsallah 🙏 sancınız nasıl oldu nasıl anladınız, bı de serklaj ıplerı nasıl alındı o sancıya rağmen vs uygun olduğunuzda bıraz anlatır mısınız
Larraa Arblg Çok teşekkür ederim. Benim serklajım yoktu yani 32+3 te rahim ağzında kısalma ve açılma tespit edilmişti o haftadan sonra zaten serklaj dikişi yapılmıyor. Ciğer geliştirici yapıldı sadece ve o zaman sancıları engellemek için ilaç tedavisi uygulanmıştı. İlk suyum geldi su geldikten yarım saat sonra 10 dk bir sancım gelmeye başladı. Adet sancısından biraz daha şiddetliydi. Hastaneye yetişene kadar 5 dkya düşmüştü 3-4 cm açılmam vardı. Tabi ilerledikçe sancının şiddetide arttı. Siz de sağlıkla ve zamanlı kucağınıza alırsınız inşallah 🩷🙏🏻
Fatmadali Larraa Ayy canım benim geçmiş olsun sağlıklı huzur dolu ömrü olsun 💕 iyi olmanıza çok sevindim ve en başından her şeyimizin benzer gidiyo olmasında bu ufak korkmadımda değil 🤭
Larraa Fatmadali Canım benim çok teşekkür ederim 💕🙏🏻 İnşallah bu yönde benzemez ☺️ Sen dikkat et bol bol istirahat et zamanlı ve sağlıklı gelsin senin prensesin inşallah 🙏🏻🩷🩷
Fatmadali Larraa inşallah canım 🙏🏼🌸 bu arada bebeğe kilo aldıracak her şeyi yaptım demişsin ya neler yaptın mesela banada bilgi versen bende yapsam ☺️
Larraa Fatmadali Her güj Muz, avokado, kaşar, ceviz, yumurta, yedim bol protein (et, tavuk, balık), bol sebze yedim. Gerçekten faydası oldu kısa sürede güzel kilo almış kızım 🩷
Fatmadali Larraa oh maşallah minik güzelliğe 💕🧿 ne zaman çıkıyosunuz hastaneden belli mi ? nasıl gidiyor ilk günler 🥹
Larraa Fatmadali Sarılığı yükseldi maalesef mavi ışık alıyor. Ne zaman çıkarız belli değil ama bu hafta buradayız sanırım. Kilosuda 2350’ye düştü. Sağlık durumu genel olarak iyi çok şükür ama tabi bu durumda biraz üzüyor insanı. 😢💕
Fatmadali Larraa yaa kıyamam çok üzüldüm miniğim benim bi an önce sağlığına kavuşur inşallah 🙏🏼 Rabbim bi an önce şifasını verip kavuştursun evinizde sizi 🙏🏼💕