Handebl Merveee277 alır daha canım inşallah toparlar hemen vaktin var daha Allahım sağlıkla kucagmıza almayı nasip etsin inşallah❤️
Handebl Merveee277 bende çok zayıftım taki bu zamana kadar millet kilo al diyolardı hep 50 kiloydum boyumda 1.69 ama şuan 70 kiloyum😂🙈
Handebl Glcdmrdmr avakodanın tadı çok kötü yada bizim damak zevkimiz alışık değil bilmiyorum bir kere bir tane aldım zaten adedi 6 liramı neydi ama çöpe attık Allah affetsin
Glcdmrdmr Handebl Bende açıkçası bayılarak yemiyorum 😊 ama çok faydalı olduğu için tuketiyorum iyice olgunlaştıktan sonra ezip içine yarim limon sıkıyorum o şekilde yenecek bir hal alıyor
Cekun nilo81 8 ay hep bebegim zayifdi yemediğim şey kalmadı son 1 ayinda soguk sıkım keçiboynuzu pekmezi yedim akşamlar ve sabahlar Cook guzel kilo aldi şoyle soyliyim doktor 2 kilo anca olur doguma kadar demişti ama maşallah 3.500 dogdu🌸
Handebl Glcdmrdmr biz bilmediğimizden olmamışını almışız sertti çok kötüydü canım ama yitebiliyorsan ne güzel bebişler için herşey yapılır🥰
Meryem43 nilo81 kesinlikle et kilo aldırıyor yani protein ben denedim iki haftada yarım kilo aldı şükür haftanın dört günü et yedim mutlaka her sabah iki yumurta bu şekilde kilo aldı
sibeltmkl Dr yediklerinle çok alakalı değil dedi geçen kontrolde bebeğin bünyesine bağlıymış.Kahvaltı da 3çeşit peynir yerim yumurta çok nadir. et tavuk balık ceviz yatarken ballı süt hele avokado bildiğin aşerdim sürekli yedim sabaha karşı uyanınca pekmez yedim sonuç 35.haftadayız 2300 😔 ayrıca kilo alımı son 10 günde 120 gr sağlıkla doğsunda doğunca alır nasılsa 😯