UykusuzAnne ya kuzum her kısalığı olanda da bu agrı yok yalnız farkettin mi ? Bu daha çok vajina kemiğinin yapısından kaynaklı bir ağrıymış. Asıl kısalma bu ağrıların olduğu için oluyor dedi doktorum 🤷‍♀️
    Lucky Evet dikkat ettim kısalmadan bahseden her hamile acıdan bahsetmiyor oysa bahsedilmeyecek bir acı değil. Bizim neden bu kadar acıyor bilmiyorum delircem hüngür hüngür ağladım geçen sabah uykumdan uyanıp. Eşim panik oldu napcağını şaşırdı. Koltuk değneği aldık ya yürümek için. Artık daha ne olsun
    Merveegazann ya. En daha 20. Haftadayım benim de başladı çatı kemiği ağrılarım çalışıyorum bir de dinlenme imkanımda yom napçam bilmiyorum doğuma kdar çekicem mi😭😭
      Bende 28 haftalık hamişim iki bacak arasında iç baldırlarımın orasında çok ağrı oluyor yürürken otururken iğilirken sizinde şikayetleriniz böylemiydi bu hafta doktora gidicem. Çatı ağrısı diyprsınuzda çatıyı muayene ediyormu doktora bu şikayetlerden bahsedince
        Fyzanur ben doktordan geldikten sonra ağrımaya başladı ama muayene falan etmemişti 10 gün sonra sıram var gidince mutlaka söylicem naparsa haber veririm burdan
          Merveegazann yuruyebildigin kadar yuru 38. Haftada dayanilmaz olmustu o cati agrisi kalktim 15000 kusur adim attim ertesi gun hicbirseyim yoktu 🤗 yuruyun cokca bolca durmadan😅
            Merveegazann benm de aynı kontrolde hiçbir agrım yoktu o günün gecesi bir başladı bir daha asla geçmedi
              Merveegazann bu çatı kemigi agrısını herkes yaşıyor maleseef ki bende yaşıyorum 33 haftalıgım doktora sordum bebek büyüdükçe baskı yaptıgını ve bol hareket etmemi söyledi imkanın varsa spora git ve masaj yaptır dedi
                Ben 4. Aydan beri cekiyorum o agriyi.. şimdi bir de bel fitigi eklendi tuvalete gitmek bile binbir zulüm... doguma kadar çekeceğim yapacak bisey yok.

Yalniz ben sunu anlamiyorum, hamile insan misafir gelip de bir de hizmet beklemeleri nedir ya manyak mi bu insanlar? Yat dinlen, hareket edeceksen de yürüyüş yap spor yap küfür edeceğim ne anlayışsızlik bu? Kendin iste ya iyi ki geldib bi evi supur bi cay koy kek yap de gelene... hepsine dert yab valla aglamayana meme yok bizim canimiz disimizde zaten... hem hamilelik bu bi daha kac kez yaşanacak ki milletw hizmet edip acı icinde geciriyosun deger mi?
                  Tomrisinizi bende 12000 adım yaptım geçen belki geçer diye valla Bi faydasını göremedim desem yeridir ayaklarım mahvolmuştu 🙈 ama topum var Bi tane onun üstünde oturup hareket yapınca geçiyor rahatlıyorum biraz 🙄
                    Gunesibekliyoruz çok haklısın 😞gelmeyin diyemiyorum mecbur hazırlık yapıyorum kendimi yormadan ama bide anlayışlıymış gibi yat kızım uzan diyorlar onların yanında haliyle yapamıyorum gittikten sonra acısı bana kalıyor 😭 ev aldım diye hayırlı olsuna geliyorlar artık kabul edemicem dedim artık biraz dinlendirin sanırım 🙄