Musilk-1 fatsfats-92 benim kızımın gözünde ikikere çıktı eczaneye götürdüm gösterdim ona göre ilaç verdi bu arada Almanya dayım
Rabiamina fatsfats-92 ihmal etme. Boynuna ağrı vuruyor mu bunları takip et. Stres kaynaklı bile olsa doktorlar bunu sürekli takipte tutuyorlar. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah
fatsfats-92 Rabiamina Boynuma değilde şişen gözümün tarafa sol taraf ağrı girdi şu an 🥲 Anksiyete panik atak fazlasıyla var hasta değilsemde olurım ben artık😂😢😢
Rabiamina fatsfats-92 bence hastaneye git baksınlar için rahat etsin. Böyle sen panik yaptıkça bebek de strese girer. İnşallah hayırlı bir sonuç çıkar. Stresten gibi duruyor ama yine de görünmen en güzeli
fatsfats-92 Rabiamina @deletedmom43191 Hastaneye geldim kızlar içim rahat etmedi gözümün tansiyon lâ alakası yokmuş yinede bakıyorlar tansiyon falan teşekkür ederim yorumlarınız için 🥰
fatsfats-92 Yasminnnnn Gözümün tansiyon lâ alakası yokmuş canım bebekte iyi tansiyonum 12 7 çıktı yolladılar sınır 14 9 dediler. Doğum yaklaştıkça stres artıyor sanırım bide galiba kendimi çok dinliyorum 🥲🥲
Yasminnnnn fatsfats-92 Aynen stres çok kötü etkiliyor zaten direkt tansiyonu yükseltiyor beni hemen almışlardi doğuma benim bir önceki gebeleigimde zehirlenme olduğu için riske atmayalım dediler az kalmış zaten sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini 🥰
Yasminnnnn fatsfats-92 Kız ben çoktan doğum yaptım kızım altı aylık oldu bile 😂 ama bir türlü buradan gidemiyorum ☺️
fatsfats-92 Yasminnnnn Ay maşallah sen atlatmışsın bile 😂 Darısı başıma inşallah 🥰 Sezeryan mi normal miydi