Bilemiycem 2cocuk2kopek ben instagramda sordum trendyoldan bakmamıştım 😅 allahtan daha ucuz değilmiş 🤣
Melikesahn Bnguuu_102 merhaba ben aynı sayfadan yaptırdım trendyolda baya pahalı ama sayfanın Instagram hesabından sorarsanız daha ucuz 🥰
feride09 mucizegebee  yastığı çekimde giyeceği kıyafetle birlikte yaptırdığım için yalnızca kapı süsünü bu sayfaya yaptırıyorum ikisinin fiyatına 850 demişti sanırım daha elime ulaşmadığı için nasıl gelecek bilmiyorum ama ilgili bir sayfa bakabilirsiniz
Fatmadali mucizegebee kapı süsü ve peri kızını merv_eyle1 den 400 tl Abajur şeklinde mumlukları tiem concept 600 tl Etiketleri artcrelier 300 tl Çikolataları da trendyoldan tuna çikolataydı satıcı ismi sanırım 230 tl Baby yazan kutu balonlar da 300 tl trendyoldan :) Aşırı pahalıydı her yerde valla ben bu şekilde bayağı bi uyguna yapmış oldum sayfalardan da memnun kaldım yani tavsiye ederim :)
Sevulyy Fatmadali merhaba çok güzel güle güle kullanın :) bende kapı süsünü böyle yaptırmak istiyorum kaç güne teslim edildi?
Buseemm Bnguuu_102 magnet fiyatları baya pahali geldi bna bn tanesini 7-5 ile 15₺ arasinda satan cok sayfa gördüm ama dogumdan sonra tarihiyle yaptırmayı düşünüyorum. Takiyadtigi da sacma geliyor bna isimli battaniyesine yada uzerine taktirmayi düşünüyorm. Kapı süsü guzel ama bazen gereksiz diyorum bazen de cok guzel ama olsa iyi olur diyorum 🤣🤣 mucizegebee
Bnguuu_102 Buseemm ben de aynı ama magnet yaptırmıcam zaten büyük ihtimalle takı yastığı da üzerine altınları takınca çok güzel duruyor 😅
Bnguuu_102 Buseemm normalde sevmem öyle şeyleri ama göz zevkimr hitap ediyor napayım gösterişten değil 😅