SeverBurcu Bnguuu_102 aynısının grisi hediye geldi fiyatını bilmiyordum çikolata ve kolanya şişeleri de hediye geldi yazılarını da eşim bastı biz yapıştırdık beleşe hallettik 😁
SeverBurcu Bnguuu_102 İnşaallah sana da gelir ama şöyle diyim kapı süsü neyse de onu yapmak zor çikolata ve kolonyayı kendin yap çok daha ucuza geliyor al yarım kilo çikolata tabelacıda yada matbaada bastır etiketi yapıştır gitsin
Momyyyy35 mucizegebee ben ce tasarım dan yastık ve kapı süsü uaptrmatm çok kaliteli aşırı memnunum cee tasarim
Bnguuu_102 SeverBurcu bilmiyorum yani 2000 tl den fazla tutuyor hepsi briaz pahalıdan ziyade gereksiz bir fiyat geliyor bana maasef artık her ley çok pahalı
Berivanabk34 Lem yok içinde dahil yaptırdım - Kbra1012 https://www.instagram.com/cikolatamadeni?igsh=OWxrZXcyYTdkZWI0
tasarim_ezgi Merhabalar, kadın girişimciyim ve instagramsa tasarım_ezgi adlı bir sayfam var. Fiyat ve fikir bilgisi açısından istersiniz Instagram üzerinden sayfami gezebilir isterseniz iletişime geçebilirsiniz 🥰 sağlıklı günler dilerim🧚
Bezelye1 mucizegebee ben kendim yaptım kapı süsünü yastığı şu an beklemede elim giderse onuda yapıcam daha zaman var diye acele etmiyorum
Bilemiycem Ben bulutlu ve ledli kapı süsünü eminönünden aldım. Şark hanın yanında bi pasaj vardı hatta yanında börekçi var 😅 ordan aldım. 500 lira kapı süsü 100 lira da isim yazmaya verdim. İstanbulda olanlar bi bakabilir
2cocuk2kopek mucizegebee kapı süsü Trendyolda çok model var Ordan sade ve güzel 1-2 model beğendim. Yastık vs almayacağım. Hediyelik olarak makrome anahtarlık yaptırdım
Bilemiycem 2cocuk2kopek ben instagramda sordum trendyoldan bakmamıştım 😅 allahtan daha ucuz değilmiş 🤣