elifbsraaa1 elifbsraaa1 güncelleme getiriyorum Beta: 55 çıktı 🥰 Ama hala daha sevinemiyorum çünkü bu iğne 30-50 arası vücutta hcg bırakmış olabilir 🙇🏻♀️
buse76 elifbsraaa1 canım sperm sayısı 11 milyon ileri hız 27 sayı düşük galiba bakalım yarın araştırcan acı bademde 30 binmiş aşılama fiyat aldım da
buse76 elifbsraaa1 canım özel klinikle görüştüm aşılama iğne ilaç içinde 15 bin dedi sence nasıl fiyat uygun geldi bana diğer yerlere sordum çok pahalı dediler
elifbsraaa1 buse76 anladım canım bir dene bakalım hayırlısı olsun inşallah iyice öğren araştır o kliniği de kandırmasınlar birşey yapmasınlar aşılama devlette 1bin tl
buse76 elifbsraaa1 evet araştırıyorum daha önce de gitmiştim ben klomen tedavisi uygulamıştı bana bildiğim bir yer ama aşılama hiç denemedim onu araştırxam bana kalsa develtte yaptırırim ondaan. Önce devlete giderim yapalım derlerse hemen ords yaptırırım yapamayız derlerse kliniğe giderim
Hizliveofkeli elifbsraaa1 evet dekortu biliyorum da ödem bebişin tutunmasına engel miymiş bunu ilk defa duydum. Bu arada tebrik ediyorum inşallah beta yükselir canım 🌸
elifbsraaa1 Hicrettt beta hcg testi miiii? Geldi yine gece kuşum 😄❤️ 55 çıktı sevinemedik ağzımızın tadıyla 🥲 araştırıyorum bulamıyorum bir türlü iğnenin 4.günü beta kaç çıkar diye 😩
Hicrettt elifbsraaa1 kafana bu kadar takmaaaa, sakin olman gerek, en önemlisi bu stres olmicaksin, dur bende bir bakayım hemen 🫣 sen stres yapma tek ❤️