Yesim01 Gulsah7171 bnmde ara ara oluyo canım suyu azalttıgım zaman son haftalar olunca doktora söyledim normal olur diye antibiyotik verdi hatta fazlada kullanmadım ilacı bol bol su iç bnm günde 3 litreden fazla bile içtigim zamanlar oluyor
Gulsah7171 Yesim01 çok içiyorum günde en az 2 bucuk litre içiyorum 2 kere çamaşır değiştiriyorum inan artık ne yapacağımı şaşırdım ne yapsam fayda etmiyor 15 haftalık hamileyim 15 haftadır enfeksiyon çekiyorum 😭😭
Gulsah7171 Ecece çok su içip günde 2 kere çamaşır değiştiriyorum gebeliğimin başından berş hep enfeksiyonla uğraşıyorum artık ne yapsam fayda etmez oldu oturup ağlıcam o derece bıktım 😭😭😭😭
Ecece Gulsah7171 bende 750 ml tupperı günde 3 defa dolduruyorum çok içiyorum ama bazı haftalar enfeksiyon riski fazla olduğundan olabilir canım
ozlemrcp0476 Gulsah7171 evet malaeswf enfeksoyonun en ilerlemis hali oluyor bu ne kadar fitil ilac kullandiysamda gecmedi dogimdan sonra duzeldi ama
Mervee8 ozlemrcp0476 Doğuma kadar bir sıkıntı yaşafınız mı erken doğum riskinden vs bahsediyolar çok korkuyorum 17.haftamdayım geçmek bilmiyo antivyotik kullandım fitil kaç defa kullandım geçmiyo
ozlemrcp0476 Gulsah7171 benimde oyle oldu kullandim gecti sonra tekrar basladi doktor anca dogumdan sonra temizlenir gecer dedi oylede oldu
Gamze43 Gulsah7171 Gulsah7171 canim doktora çıktınmi akıntıdan bende 7 haftalık hamileyim benimde dün basıma geldi idrarımı yapınca aktı yeşilimsi akıntı yarin çıkılacam doktora ama korkuyorum bebegim iyimi endişeleniyorum 😔