58ee Kızlar 25. Haftaya girdik bugün sırt agrılarım basladı batıyor resmen kemiklerim sağ dönüyorum sola dönüyorum yok oturuyorum göğüs altıma baskı oluyor agrıyor erken değil mi bunlar ıcın,
Feyzoss 58ee valla cok zor bacım benimde o haftalar baslamıstı sanırım ağlıyordum:( özellikle geceleri eşime arkamı dönüp sarılmasını istiyordum biraz rahatlatıyordu beni
mmihri 58ee youtube dan hamilelik sırt ağrıları için egzersiz vs yazarak oradaki hareketleri yapın. Çok iyi geliyor.
tazeannesese 58ee benim 15. Haftalarda falan başlamıştı magnezyum kullandığım halde geçmedi giderek arttı kalçama bacaklarıma wuruyordu ağrısı. Hamile yastığı aldım ay çok şükür kaç gündür belim hiç agrimadi şaka gibi. Hiç umudum yoktu alırken açıkçası ama iyiki almışım
Damlacrtc Maalesef normal bu ağrılar ben de 31 haftalığım şuan başlarda sol kaburgam göğüs altım batıyordu acıyordu sırtım ağrıyordu şuanda da devam ediyor bünyeden bünyeye değişiyordur belki ama benim de o haftalarda başladı ağrılar eşiniz bol bol masaj yapsın sırtınıza ve ılık duş çok iyi geliyor ❤️
58ee Feyzoss ay bende ağlıycam yemın ederımm hep içimden ne güzel miğde bulantısı yasamadın yanması yaşamadınn güzel geldin, bu, zamana kadar diyordum kendı, kendime bu, zormuş
PlutonMerkez 58ee ağrılar için net çözüm magnezyum.Bana 1 bile yetmiyor 2 tane içiyorum.Bütün ağrılarımdan kurtuldum
tazeannesese Tugcerkisi kıza benziyor dedi doktor net bilmiyoruz ne olduğunu. Benim bel fıtığı War o tetikliyor sanırım