Miraaaaam21 Kızlar selam , şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?? Yaptınız mı yapacakmısınız,ve aşılar ha birde yapılan tarama testleri 🤦🏻♀️
eefkk Miraaaaam21 ikili tarama testi yaptırdım temiz geldiği için doktorum üçlüye gerek yok dedi o yüzden onu yaptırmadım tetanoz aşısınında ilk dozunu oldum bir ay sonra ikinci dozunu da olacağım şeker taraması da yaptıracağım bu konularda en doğrusuna doktorunuz karar verir bence sadece ona güvenin 💓
Deryakaya1802 Miraaaaam21 ilk gebeliğimde yaptırdım hepsini bunda sadece üçlü tarama ve detaylı ultrason yaptırdım ilk gebeliğimde 2 doz aşı olduğum için doktor bunda zorunda değilsin dedi şeker yüklemesi de yaptırmadım
Miraaaaam21 Catperson hımm bende yaptırdım daha öncesi , ama suan karşına çıkan videolardan dolayı yaptırmaktan korkuyorum
Catperson Miraaaaam21 ben en son profun videoyu gördüm bununla ilgili, o yüzden netim. Tartışmalı bir konu yıllardır karşı olan var savunan var. Ebeveynlerin kararına kalmış bir durum. Bizim sülalede diabet de yaygın
Yaren-kayranik Miraaaaam21 benim doktorum hiçbirine gerek görmedi hiçbirini yaptırmadım şeker yüklemesini de bu hafta soracağım canım
Yaren-kayranik Miraaaaam21 canım doktorunu dinle en dogru olanı söyler korkma içini ferah tut her zaman
Deryakaya1802 Miraaaaam21 ben de korkuyorum endişelerim vardı doktor da bana bıraktı 2.doz bana ağır geldi mesela herkeste kötü etki yaratacak değil şeker yüklemesi ve aşı aynı haftaya gelmişti erken doğum riskim ve sürekli yatmak zorunda kalma durumum olmuştu kötü şeyler yaşadım binde birdir belki beni buldu en iyisi doktorunuzu dinleyin doktorum bana bıraktı bu kez 🤲
KumpirsMom Miraaaaam21 şeker yüklemesini doktorum özellikle yapmamı istedi bu ayın 13 ünde yatırıcam aşılarımı çok önceden vurulmuştum aşılara güveniyorum ben her ne kadar olumsuz yorumlansada ters bi etkisinide görmedim, ikili ve üçlü tarama yaptırmadım doğurmayı düşünüyorum doğana kadar kendime eziyet etmek istemiyorum ne gelirse kabulum 🤗
Nessee34 En dogrusu doktora sorup bu konuda ilerlemek bence. Her doktor onaylamıyor ve her doktor sorumluluk almak ıstemıyor 25 haftalıgım her konuda doktoruma danıstım aşıları da seker yuklemesını de gerektıgınde alttan bakılmasını da yaptırdım kullanma dedıklerınınde aksını yapmadım sonucta onlara guvenıp oraya gıdıyoruz guvenmeyeceksek neden gıdıyoruz ama bazı doktorlar karsıt bazıları yaptırma taraftarı doktorların kararına gore veya acıklaması haklı olarak artı eksı yonlerını anlatarak sıze belırtmesı onemlı
ysee Miraaaaam21 ikili testim temiz çıktığı için diğer testlere ihtiyaç duymadı doktorum. Tetenoz aşısını hamilelikten çok önce yaptırmıştım eğer doktorum yaptır derse yaptıracağım. Hastalık ve ölümün nerden nasıl gelineceği hiç bilinmez. Sosyal medyaya asla güvenmiyorum ve doktorum olumlu olumsuz ne söylerse ona göre hareket edeceğim
Aysegulss Miraaaaam21 sadece ikili tarama testi yaptim diğer tarama testlerini yaptırmadım geçen hafta detaylı ultrason yaptırdık bi sorun çıkmadı çok şükür . Tetanoz aşısıda 1 doz oldum ben 2 doz olmicam 1 doz yeterli dediler bi kaç yıl önce köpek ısırığından dolayı yaptırmış olmamdan dolayı . Şeker yüklemesi içinde 3 hafta sonra gidicem bakalım doktorum önerirse yaptırıcam kafama göre ya da kulaktan doldurma bilgilerle ilerlemek istemiyorum çünkü şeker riskli bi durum oluşturabiliyor . Kesinlikle doktorunuza göre ilerleyin derim.
Aysegulss Miraaaaam21 öneriyorsa yaptır o zaman kulak dolma laflara bakma bana herkes sakın sakın deyip durdu ama benim genetiğimde şeker olduğu için doktorum yapalım derse kesinlikle yaptırıcam