ZeynepDuru17 Kızlar kusura bakmayın ama kalitesini artırmak için ne önerirsiniz veya neler yaptınız yardımcı olursanız sevinirim
Cosimaniehaus ZeynepDuru17 ciğer ve acı yemek fayda edebilir. Benim eşim urfada çalışırken hep ciğer, et acı yiyordu o dönem değerleri yükselmişti.
Eliffbaby ZeynepDuru17 bir de eşiniz üroloji bölümüne gidip detaylı test versin bence ihtiyacına yönelik doktor öneri verir
Innerglow ZeynepDuru17 valla ben inmen ve omega3 kabak çekirdeği çiğ çerez veriyorum eşime o kadar inş işe yarsr
Sunshinez Sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi yesin eşiniz bir de eczaneden impryl vitamin alın günde bir tane içsin eşiniz, dilerim en kısa zamanda müjdeli haber alırsınız 🌸
Eliffbaby V arginmen eşim bunu kullandı 2 aya bebişimiz oldu sperm hareketliliğinde düşüklük vardı sadece
glos_lin2007 Benim eşimin sprem kalitesi düşüktü. Doktor 3ay kullanması için eşime “ Protime “ diye bi ilaç verdi. 3ay kullan sonra çocuk olur demişti. Ekstra olarak doğal keçiboynuzu pekmezi her sabah 1 çorba kaşığı içti. Gerçektede 2buçuk ay sonra hamile kaldım çok şükür
ZeynepDuru17 glos_lin2007 sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim canım teşekkür ederim
Eliffbaby ZeynepDuru17 sizin tercihiniz tabiki bu sürece nasıl hazırlıklı girmek istediğinize bağlı benim eşim gurur yaptı biraz şöyle böyle derken 8. Ayda bebeğimiz oldu 6. Ayda doktora gitti şimdiki aklım olsa ilk birkaç ay olmadığında eşimi gönderirdim hep ben gittim
Cosimaniehaus ZeynepDuru17 yani kesin ondan demiyorum ama eşim ara ara test veriyordu urfadayken değerleri yüksek çıkmıştı biz de beslenmesine bağladık.