defnekusum Normalde 11+6 ama ultrasona göre 12+5 şükür kusma şikayetlerim azaldı ama şişkinlik hissi had safhada bir de neden bilmiyorum bugün kalp ağrısı sol kol ağrısı çektim korktum haliyle
Adamasal2 11+5 sabah bulantım çok fazla halsizlik kalmadı çok iştahsızlık hiç olmadı gibi nerdeyse en çok yoran sabah bulantısı oldu beni🥲 ilk gebeliğim cinsiyette çok heycanlıyız
Pinfur10 Adamasal2 benim de öyle ama inan çok çekiyorum mutlu olamıyorum bazen cinsiyeti ne olursa olsun sağlıklı olsun da
2cocuk2kopek Pinfur10 zaman geçmiyor anaokuluna giden oğlum var bide onun götürüp getiriyorum bu ara ağrılar var doktorda dikkat etmen gerekiyor dedi bian önce bitsin şu ilk trimester
hemsireblog1 Benim 10+3. İkili test yaptıracağım randevu arıyorum devlette. Sizce 12. Haftada yaptırmak geç mi olur sizler ne zaman yaptırdınız
Biranneikibebe hemsireblog1 merhaba hayır geç değil benimde yarın ikili test için randevum var 12+3 için randevu oluşturdular 🙏
Biranneikibebe hemsireblog1 ben randevumu 7 haftalıkken almıştım yani bir buçuk ay önce büyük bir şehirdeyim randevular hızlı doluıor umarım bulursunuz devlette
Meri14 hemsireblog1 garanti olsun diye 11+5 de gittim devlette yaptırdım kan sonucu biraz geç çıkacak ama ultrasonda normal dediler herşey
Mars23 Ben de 10+3 üm. Regle benzer ağrılarım geçti, kusmadım ama hafif bulantılarım oluyor, bir de benim damaklarım şişti, ağrıyor böyle bir sorun yaşayan var mı
hemsireblog1 Mars23 benim dişetlerim kanıyor. En ufak fırçalamada bile kanıyor. Önceden yoktu böyle bir şey
Pinfur10 hemsireblog1 hamilelikte diş etleri hassaslaşıyor yumuşak fırça kullan canım ben diş teknikeriyim o kadar dikkat ediyorum ama bende de aynı sorun var
Gebe07 Biranneikibebe sonuçlar ne zaman çıkarmış bilginiz var mı bende çarşamba günü devlet hastanesinde yaptıracagım da
Biranneikibebe Pinfur10 bulantılarım 7. Haftadan sonra başladı ilaçla bulantım kontrol altında iştahım açık ağrılarım epey azaldı ilk haftalara göre uyku isteğim çok hergünüme çok şükür 😍