ikibebisannesii_45 Pinfur10 100 lü rakamlara inmek için gün sayıyordum ben de. Vakit geçmiyor gibi geliyor. Bu geceden itibaren 100 lü rakamları göreceğiz artık
5_erkek_annesi Pinfur10 13+2 yim zaman geçmiyor gerçekten bilmiyorum ben hamile olunca zaman hep geçmiyor başkası hamile olunca bi bakıyorum doğum yapmış 😂 bi 20 haftaya gelseydim
benim-kalbim-o Pinfur10 12+4 herşey güzel gidiyor aslında ikinci gebeliğim sadece rahatça yüz üstü uyumayı istiyorum bugün cinsiyetide öğrendik ☺️
ikibebelianne-M Pinfur10 11+6 bulantılar azaldı ilk hamileliğimde böyle şişkinlik yaşamamıştım davul gibiyim
ikibebisannesii_45 Pinfur10 aynen öyle. Hele ki ilk zamanlar. Son zamanlar da o kadar hızlı geçecek ki ne ara doğum yaptığımızı bilemeyeceğiz. Tahmini doğum tarihiniz kaç? Bizim 27 Ağustos
Bebbekkk benim-kalbim-o devlette mi özelde öğrendiniz acaba. Bende 12 haftalık olduğumda pek belli değil dedi
NoName_ benim-kalbim-o yaa çok sevindim sizin adınıza inşallah gönlünüze göre olur 🤭 benimde son adet tarihime göre 12 haftalık ama ultrasonda doktorumun dediğine göre 10dan hesaplıyorum 11olacağız yarın acaba cinsiyeti öğrenebilir miyiz bizde bir sonraki muayenede 🥹
benim-kalbim-o NoName_ amin canım teşekkür ederim seninde gönlüne göre olur inşallah ☺️ 11 hafta çok erken bence yinede işinin ehli bir doktorsa tahmin yapabilir 😍