dmrl2410 Merhabalar Bugün tam 36+0 olduk. Kız bebeğim 🥰 2900 kg , 49 cm boy. Doktor boyu uzun dedi ama kilosu hakkında yorum yapmadı sormak da benim aklıma gelmedi.Nasıl sizce ?Sizin ölçümleriniz nasıl acaba
Nur7o dmrl2410 merhaba bizde 36+6 olduk bugün. Cuma randevum vardı bebişin kilosu 3358 Gr çıktı. Ultrasonda boyu nerede yazıyor onu bilmediğim için yazamıyorum. Bence sizinki gayet normal. Doktor bizimkine önden gidiyor dedi çünkü 37-38 de 4 ü geçerse sezaryen olucak.
dmrl2410 Nur7o ayyy maşallahhh 🧿🧿 Benimde ikinci gebeliğim oğlum hep önden giderdi ama hafta hafta hatırlayamıyorum işte ☺️
alpege_ Nur7o benimde 36 da 3300 canim önden gidiyor bastan beri .. olcumlerde yanlislik oluyor cok kararsızım haftaya 37 olacagim cati muayenesi yapilacak ama sezaryen oneriyor gibi doktorum bende normal istiyorum .. bu hafta ektra dikkat etmeye calisacagim daha fazla kilo almamasi adina ama bilemedim
dmrl2410 Mehmeteren-ve-defneninannesi evet aldık.Erken gelme durumu olmazsa 03.03.2025 olarak düşündük.Hayırlısı ile imşallah ☺️
Nur7o alpege_ Aa aynıymışız canım. Bende kendimi normale hazırlıyordum ama doktor 37-38 de 4 ü geçer normal gibi durmuyor dedi. Tanıdıklarım falan da 5 de bile normal doğum oluyor sezaryen kabul etme diyorlar ama ben doktora birakcam dediğin gibi yanılma payı oluyor ama daha yüksek çıkma ihtimali de var işte. Dikkat edicez ama ister istemez son haftalarda bebiş daha çok kilo alıyor muş 🤔
bcnr8 alpege_ bizimki de 35+6da 3242 kg geldi. Ama doktor bize 38+6 için sezaryen günü verdi. Size daha erkene vermişler şuan benimki geç mi diye düşündüm
alpege_ Nur7o omuz cikikligi vs oluyor dedi doktorum ben kendi kardesimi bile sekeri vardi 36 da 3600 dogurttum dedi riske atmaya ne gerek var falan dedi ama ben acikcasi ameliyattan korkuyorum hic olmadim da bu zamana kadar anestezi vs bence de her turlu dogar ki o kadar kilo aldiklarinida sanmiyorum fark oluyor mutlaka cok diretirse sezaryeni kabul ederim gibi geliyor bide daha benim bebek kanalada inmemişti yukarlarda cirit atiyor😀
Kubrasrlozd Nur7o hem yanılma payı var hemde o 5 kilo doğuranlar evet doğuruyorda sonda yaşadıkları idrar tutamama, ilişkide genişlik, rahim sarkması gibi yaşadığı sorunlardan da bahsetse keşke.
Merve-metin dmrl2410 37+0da acil sezeryana alındım bebeğim 53 cm 3030 gr dünyaya geldi doktorum 1 hafta önde demişti ama kilosuna çok takılmayın çünkü ultrasonla doğum kilosu aynı olmuyor +- 200-300 gr oynuyor
Nur7o alpege_ benimku de döndü ama hazneye yerleşmemiş. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun. Bende korkuyorum ameliyattan ama zorlayıp diğer türlü de çok dikiş yırtık vs olacağına doktora bırakmak en iyisi