helloandhello Kızlar iyi akşamlar daha yeni doğum yaptım göğüsümü alamıyor bebeğim göğüsümün başı çok küçük cekemiyor ne yapmalıyım büyük olması lazımmış çekmesi için öneriniz var mı acaba
Imasleeper helloandhello eds deniycrm ben sende bi bak istersen çünkü bebek emdikçe meme ucu çıkıyor o sayede alışır memeye çekerken ucunu da çıkartır
Razismom helloandhello bende aynı durumdaydım neler denedim almadı oğlum, 4.5 aylık oldu sağıp veriyorum mecburen 🥺
TwinsAndBeren helloandhello çenesiyle oynayın ayak altlarına vurun mutlaka emzirmenin bir yolunu bulun sarılık olmasın 🥹
Tugba29_ helloandhello benmde başıma geldi uç çıkana kadar sağdım kırk günmü ne sağmıştım biberona koyup vermştm
helloandhello TwinsAndBeren yok sarılık yapmıyoruz 1 saatte bir besliyoruz mama veriyoruz bir şekilde alıyor kan şeker değeri iyi
zeynephkn07 @helloandhello allah yardımcınız inşallah inşallah memeye silikon uçla dahi olsa alışır büyük rahatlık kız kardeşimde başından beri silikon uç ile emziriyor 3 aylık oldu bebeği
helloandhello zeynephkn07 daha yemi doğdu tam çenesi kavrayamıyorum silikon uç denedik alıyor biraz biraz
Bnguuu_102 helloandhello pomoayla sağ biraz süt öne gelsin sonra şırınganın başını gesip onula höğsünğ vakumla ucu çıkmış olur bu sayede süt de öne gelince bebek alır bir de böyle dene bakalım alır inşallah rabbimin izniyle bu arada hayırlı sğalıklı olsun bebişin 🤗
Merimeri06 helloandhello helloandhello bol bol su iç hoşaf iç dut kurusu ye sıvı şeyler al ve asla stres yapma pozitif olmaya çalış ilk zamanlar çok normal herkesin başına geliyor sen iyi olucaksin ki sütun gelsin
Talentedmom helloandhello inşallah en kısa sürede gelir ümidinizi kaybetmeyin stres çok etkiler bol süt arttırıcı şeyler tüketin
Tutaste_ Razismom şırınganın ucunu kes gogsunun ucunua koy çek çek bırak cıkıyor bol bol krem sur yara olmasın. Benimde coktu bebek eme eme sırıngayla yapa yapa cıkardım
Tutaste_ helloandhello sırınganın başını kes cek cek bırak bıde sagma makinesi cıkarıyo cok guzel elektrikli al bıtane benımde yoktu sıringayla cıkardım