wherearetheavocados 36+5 olduk uygulamaya göre son 23 gün 🌸 Nasılsınız nasıl gidiyor kavuşmaya kaç gün kaldı 😊
Gizem1992 wherearetheavocados 36+3 üm bende ☺️ doktorum 37 haftadan sonra bütün tuşlara bas hurma yemeye başla ördek yürüyüşü yap perine masajı yap sorun olmaz 37 den önce doğunca prematüre olarak geçiyor dedi ☺️
yeni_anne2 wherearetheavocados 36 haftalik olduk zorunlu sezeryanla 24 şubat saat 3 de allahın izniyle doğumum varr Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🤲🌸
babyiscoming_ wherearetheavocados 37+1 im 24 şubatta sezaryen tarihim verildi normalde bugün bebeğin doğum kanalına girdiğini söyledi doktor ve her an gelebilir hazırlıklı ol dedi. Gelişimi güzel gelse bile prematüre değil artık dedi. Sağlıkla vaktinde gelsin inşallah hepsi 🤲🏻
Bnguuu_102 wherearetheavocados günümüz aynı sezaryen olacak 24 şuabata doğum var inşallah hayırlısıyla 🥰🥰🤗🌼
wherearetheavocados Gizem1992 ya bana 37 itibariyle squat yap dedi siz 37 de mi 38 de mi başlayacaksınız
Gizem1992 wherearetheavocados 37 den sonra başlayabilirsin dedi bnde öyle yapacağım ☺️ çarşamba tam 37 haftalık olacağm cuma başlarım hareketlere yerleri elle silmek filan da işe yarıyormş özellikle kesi yırtık olmaması için perine masajını önerdi onu yavaştan yapmaya başladım
Tubiss2 Benimde 37 arti 3 hafif bulantım var iştahsızlık var daha önce yoktu doğum mu yaklaşıyor var mı benim gibi olan ✋
wherearetheavocados Tubiss2 doğum yaklaşırken kusan insanlar varmış hatta tam doğum yapacakken kusan arkadaşım var 😂 ama sizin durumunuzu buna bağlayamam tabi ki doktorunuz daha iyi bilir
Bnguuu_102 babyiscoming_ hepimizinki inşallah sağlıkla hayırla gelsinler 36+5 şuan 39+0 giricem doğuma 🥰