Anonim111 okuyananneeeee 29+4’teyim şu an, henüz doğuma dair bir şey konuşmadık😄 sizin kaçıncı haftanız?
okuyananneeeee Anonim111 ben de 25. Haftaya girmek üzereyim , 2. Gebeliğim . İlki erken doğum sezeryandı , bu da aynı şekilde olur muhtemelen ama kadın doktorların cerrahi işlemlerinde herkes genelde memnun kalmıyor , korkuyorum bu konuda açıkçası 😅
okuyananneeeee Anonim111 umarım benim bu kez vaktin de doğar da ben sizden tecrübelerinizi alırım 😅Sağlıkla vaktinde kucağınıza alın inşallah 🌸
YouAreMySunshine Selesyk Merhaba :) evet karma aşı önerdi biraz araştırdım yurt dışında vs. de karma yapılıyormuş genellikle mantıklı geldi banada tek doz. Aynı hastanede Özge hocaya baktırdım güzeldi 40 dk civarı inceledi gerçi ilk gebeliğim başka kıyaslayabileceğim tecrübem yok ama :) sadece bakarken tek tek anlatmadı ben her şeye bakacağım en son anlatacağım dedi en son topluca söyledi
Selesyk YouAreMySunshine Tanıştığım için çok memnun oldum :) Ben de araştırdım. Karma aşı yaptıracağım. Şeker yüklemesini ne zaman önerdi Serap hoca size? Ben şehir dışında oturuyorum. 27.haftada hem tetanoz hem şeker yüklemesini bir arada yaptırmayı düşündüm. Sürekli gel git yapamıyorum çünkü. Bilginiz var mı?
Anneeolacakk Meehabalar ben de yetkin hocanın takipli hastasıydım medicalden paket iptal ettirip güvene geçince ekstra ücret mi ödeyeceğiz acaba ? Ben medicalin verdiği iade ücretiyle güvende devam edilecek diye biliyorum doğrusunu bilen annelerim yardımcı olabilir mi
Ewy Anneeolacakk merhabalar güven doğum paketi 90 bin. Paket almazsanız yetkin hocanın muayene ücreti 5.500 artı doğum ücreti ekliyorlar. Ne yaptınız güvend geçtiniz mi
YouAreMySunshine Selesyk Bende memnum oldum 💐 benim kontrolüm 25. Haftaya denk geliyordu zaten o zaman yaparız demişti ama bu hafta gitmem gerekti gelmişken yapalım dedi 24 de yaptı bana. 24-28 Arası yapılıyor diye biliyorum o yüzden sizinkinin 27 de yapılması sorun olmaz bence
Selesyk YouAreMySunshine hayır bende olmadım:) 24.haftada oldum yazmışsınız yanlış anladım galiba kusura bakmayın 🌸
Hammis Merhabalar ilk olarak ikbal hocadan başlayım benim amh değerim düşük diye beni hemen tüp bebeğe yönlendirdi ama kendi dışarda kendi merkezine ayrıca hiç bebek düşğnmeyen ben daha 28 yaşındayım bana neler neler dedi. Senin çocuğun olmaz sakın kendin deneme bile yumurtaların boşuna gitmesin gibi şeyler söyledi. Yani üslup olarak hiç hoş değildi. Direkt birine bu şekilde ağır konuşması yani ben neler yaşadım. Şuan hamileyim 26. Haftadayım ilk özgeye gidiyordum. Bebekten önce rutin kontrollere serap hocaya gidiyordum. Hamile kalınca özge hocada başladım. Arkadaşımın önerisi ile yetkine geçmiştim. Yetkinde takibim devam ederken güvene geçince ben serap hocaya geçtim. Kendimi rahat hissettiğim gayet sıcak bir doktor. Ben memnunum. Ama keşke yetkin gitmeseydi.
Ewy Hammis ben de sizin gibi ikbal hocanın üslübundan rahatsız olup yetkin hocaya geçmiştim. 25. Haftamdayım ve şusn doktorum yok. Sigortam olduğu için o hastanede kalmak zorunda değilim ama alıştım da. Karar veremiyorum
Selesyk YouAreMySunshine merhaba :) doğum yaptınız mı? Süreç nasıl geçti? Beni bilgilendirir misiniz :) Aynı doktora gidiyoruz bu nedenle soruyorum🌸
Hammis Ewy bende aynı durumdayım 26. Haftadayım pazartesi serap ile devam edeceğim. Bende de sigorta var hatta yakınımdaki liv hastanesini de karşılıyor ama hastane olarak medicalparkı beğendiğim için orda devam etmek istiyorum. Siz hangi doktorda devam edeceksiniz
Ewy Hammis bu hafta artık karar vermek zorundayız. Güven 90 bin istiyor. Sigortamı yenilemem gerekiyor. Medical parkta özge ya da sevgi yıldırım hocayı düşünüyorum. Aynı zamanda liv de nazlı topfedaisinden de randevu aldım. Kafam aşırı karışık. Siz en azından netşeştirmişsiniz. Yetkin hoca yaktı bizi
meryys Ewy Karar verdiniz mi acaba bu doktorlar benimde aklımı karıştırdı daha önce nazli hocaya muayene olmuştum tatlı güler yüzlüydu ama dogum zamanj nasıl bilemedm