Mavideniz26 25 Ocak’ta çatlatma iğnesi yapttım. Bir gün sonra gün aşırı ilişki oldu üç gün bugün 13.gün ilişki günüyle sayarsak, bugün test yaptım tek çizgi çıktı, pozitife döner mi yoksa tutmadı mı acaba
Ftmnur11 Mavideniz26 bende 26 Ocakta yaptım ignemi .benimde iğne gününü saymazsam 13.gunum Ne pozitif ne negatif çıkıyor.sasirtiyor beni test :( Gölge gibiydi ilk bı kaç dk.sonra bırakıp uyudum geri.uyandigimda baktım biraz netleşmiş Ama guvenemedim
Ftmnur11 Mavideniz26 2 dk içinde bu şekilde.efekt yapsam daha belli ama uğraşmak istemiyorum Bekledikten sonra daha koyu oldu onuda atiyim
Ftmnur11 elifbsraaa1 inşallah.testlere hiç guvenilmiyorki adet olacakmisim gibi hissediyorum zaten.son kez yarın erken gebelik testi alıp yapicam sabah:)
Mavideniz26 Var ama adetin geçiktiğinde daha net olur daha çok yeni belli, Benim bu şekilde bile deildi 😂
Mavideniz26 Benim kasıklarım agırıyor ara ara, birde sırtım agırıyor bazen tutmamışsa adet olurum 14 ne kadar ben
Mavideniz26 Ftmnur11 bende de onlar var böbrek kısmı arada agırıyor, tutmuştur diye düşündüm ben aslında bakalım hayırlısı ne diyelim