UcanHamile Seymasel68 Tdk ya göre yeni anlamı varlık servet demek, eski anlamı güçlü kuvvetli erkek demekmiş. Ama bizim koyma sebebimiz Türk ismi olması. Ilk türk komutanı Bartu Kağan mis, Cengizhanin torunuymuş kendisi.
Hnfvndk Miona bende asya cok ıstıyodum çocukluk hayalım. Bilin bakalm noldu. Evlendım soyadım venedik. Asya venedik kıtalar arası gbı oluyo malesef 😣
Ozdilserpl Bsrgkts cok guzel hemde herkesde yok ben cok begenerek koyuyorum cok dusundum gidip geldim isim konusunda yapi olarakda cok kararsiz biriyim ama yamaç iste bu dedim hayirli olsun 😊 sizede
Hafizenefes 22haftalık hamileyim kızımız olacak inşallah nefes koymayı düşünüyoruz erkek olursa Yekta 🤰
Krispiim16 Bsrgkts kız olursa kumsal istiyordum erkek dediler kuzeye karar vermiştik taki kızımın olucağını öğrenene kadar 😂 yani kızımın Adı Kumsal olacak 😂 babasıyla kampa gitmiştik ve evlat sahibi olmaya orda karar vermiştik bu yüzden adı kumsal olacak 🙏🏻
melegiminannesi Ben erkek olursa emir(eşim istiyo) ayhan(ölen babasının ismi bende onu istiyorum) kız olursada ecmel(en güzel olan) emira(güzelliğiyle ünlü) koymak istiyorum yani şöyle oluyor emir ayhan ermagan~ecmel emira ermagan olucak nasipse ikiz bekliyorum da ablaları yarın bakiiiiiciiizzz doktorumuzla 😀❤👼 yekta ismide güzel mesela biricik demek yasef de güzel o da hz nuhun müslüman olan oğlunun ismi aklımda kız ismi fazla yok sanırım oğlum olacak 😀