Seymasel68 Bsrgkts kızım olsa asel hüma koycaktım ama oglum olcakk üveys yada musap koyacam ıkısının arasında gelıp dıyorum🤰🏼💙
Gzmayca Bsrgkts 22 haftalık kızıma hamileyim prensesimizin adı Lina Çağla olacak hayırlısıyla. 👼🥰 Erkek olsaydı Çağan Aras koymayı düşünüyorduk 😊
Betilunlu Bsrgkts cinsiyeti bi dahaki kontrolüme belli olur sanıyorum 🌸 kız olursa İnci,erkek olursa Timur
bridetobe Bsrgkts ben daha bir aylık hamileyim isim kısmına gelemedim ☺️ Benim şimdiki telaşım kese ne zaman görünür kalp atışı be zaman duyulur. Kız isminde masal ı seviyorum ama aklıma ilk o geldi
UcanHamile Seymasel68 Tdk ya göre yeni anlamı varlık servet demek, eski anlamı güçlü kuvvetli erkek demekmiş. Ama bizim koyma sebebimiz Türk ismi olması. Ilk türk komutanı Bartu Kağan mis, Cengizhanin torunuymuş kendisi.
Ssraa Kız olsaydı ahu düşünüyordum eriyorum resmen bu isme. Ama erkek☺️ İki ismi olacak birincisi mustafa ikincisinde daha kararsızım çınar,taha, sarp arasında gidip geliyorum
Cans50 Kızım olacak çok düşündüm çok kararsız kaldım defne de karar kıldık hala Emin değilim ama deniz vera nil umay bu isimlerde de gönlüm kaldı
cilm Bsrgkts kız olursa DEFNE erkek olursa GÖKTÜRK 😶 taa nişanlılk zamanında konuşmuştuk.. ama nasip allahın izniyle BEBEGİMiz olursa eger isim belli😏
GizemKaan Bsrgkts Benim paşamın adı da KUZEY KAAN 💙 olacak Allah izin verirse ☺️☺️🥰🥰 Babasının adını vereceğim 🥰🥰🥰🥰🧿🧿🧿