Sevgilimmmmmmm Hamile kalmadan önce hep görürdüm. Bir keresinde oğlum oluyordu. Şimdi erkek çocuğa hamileyim çok şükür
Selim_Alparslan Anonim_kullaniciiiii benim ilk gebe oldugumu öğrendiğimde ruyamda görmüştüm erkek bebek mavi kundakda bana bakıyordu 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim gercektende aynısı doğdu bebeğim:) şuan ikinciye hamileyim ve ikinciye hamile olduğumda da kiz bebek peşinde kosuyordum beni mahvetmisti kosturmaktan 1 hafta sonrada ona hamile olduğumu öğrendim insallah kızdır ama Cook yıpratıcı hamilelik yaşıyorum kanamam var igne hap mahvoldum Rabbım sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin canım
gurbette_bir_anne Anonim_kullaniciiiii şuan ikinci gebelik yaşıyorum her ikisinde de rüyamda gördüm hamile olduğumu ve doğru çıktı 💕
Liddle_mom Anonim_kullaniciiiii ben hamileligi degilde esim kizimizi gordu ruyasinda kizimiz olcak bizim bak gor dedi ona malum oldu kizimiz oluyo 🥰
Aysecan0335 Anonim_kullaniciiiii inşallah gebesindir ya da yakın zamanda kalırsın haberci rüyalar var buda onlardandır inşallah
zeynephkn07 @Anonim_kullaniciiiii ay ben rüyamda çift çizgi görmüştüm bir aydan az bir süre önce sonrasında gerçekten gördüm çift çizgiyi 😆
Kikiriki Anonim_kullaniciiiii Ben. Yaklaşık 8/9 aydır deniyorduk bu ay rüyamda ard arda çift çizgi gördüm erkek bebek gördüm ve hepsini telefonuma not almıştım. Hatta hissediyorum rüyamda gördüm bu ay olacak dediğimde eşim dalga geçmişti. Serum almam gerekiyordu acile gitmiştik hüngür hüngür ağlamıştım rüyamda gördüm hamileyim serum almak istemiyorum diye :)
bravo61 Anonim_kullaniciiiii Ben hamile kalmadan 1 ay önce görmüştüm karnımda bebek vardı o ay regli olunca dedm aman öylesinemiş ama sonraki ay hamile kaldım şükür rabbime🩷
Aysuos Benimde öyle, daha regli zamanım gelmemişti bile. Sol göğsümde bebek emzirirken gördüm kendimi, yinede aklıma gelmedi.. hic beklemediğim bi ay da geldi ❤️
avucundaopucuk Rüyamda bir kız elinde iki tane iri iri Çağla badem vardı ve bana gösterip gülümsüyordu çok güzel bir kızdı ben onu görünce hamile miyim diye soruyordum reglime 4 gün vardı test yaptım silikte olsa çift çizgi çıktı 3-4 haftalıkken öğrenmiş oldum
Dilaralav Ben dün gece rüyamda kan testi yaptırmıştım sonucuma bakıyordum beta 90 yazıyordu hamile olduğuma emin olarak uyandım hemen erken gebelik testi yaptım negatif 😞. Bat 12 Şubat ama artık umudum kalmadı
Dilncan Ben rüyamda yüzük ve altın görmüştüm o dönem yengem kızın olcak dedi ve 1-2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim gebelik sürecinde rüyamda hep kız bebek gördüm en sonunda hiç aklımda olmayan bir kız ismi bile gördüm ama maalesef benim 9 haftalıkta düşükle sonuçlandı ama yinede isim görmem işarettir diye düşüğe o ismi verdim
Bebiikk Benim rüyamda eve dişi muhabbet kuşu girmişti yavruydu elime alıp onu besliyordum, uyanır uyanmaz test yaptım gebeliğimi öğrendim şimdi 33. Haftadayız bir kızım olcak bin şükür 🥰🌸
orkidemm_ Anonim_kullaniciiiii evet hem ikiz olduğunu gördüm hem test yaptığımı gördüm hem de düşük yaptığımı gördüm hepsi de çıktı :(