Btl066611 Anonim_kullaniciiiii gebeligimi ögrenmeden önce bir erkek bebek görmüştüm 3 4 gün sonra hamileliğimi öğrendim iki hafta önce de cinsiyetini öğrendik erkek ve ilk aklıma gördüğüm rüya geldi
MadameHappy34 Anonim_kullaniciiiii Evet oğlum da 2 taraflı biri pis biri berrak bir su da ata binmiştim pis tarafı kullanıyordum sonra temiz tarafa geçiyorum,o an bir yerde durdum 3 tane bebek vardı birini kucağıma aldım kızdı sonra tekrar biraz ileri de başka bir bebek aldım erkekdi. Oğlum oldu şuan 21 aylık. 4-5 haftalıkta hamileyim :) onu da aynı şekilde oğlumun kucağına bebek verdim beyaz giymişti oğlum öpüyordu ben ise sakınıyordum règle 6 gün varken sabah uyandım test yaptım silik çizgi :))
Nymom Anonim_kullaniciiiii Ben miraç kandili günü dua ettim Allah’ım hayırlısıyla bana bir evlat nasip eyle içimden kız geçiyor ama en iyisini en hayırlısını sen bilirsin hayırlısıyla bana bir bebek ver demiştim. Duamı yaptım yattım. Ve rüyamda kapımın önüne bırakılmış bir erkek bebek gördüm ağlama sesiyle beraber. Rüya çok gerçekçidi ben o bebeği almaya çok korkuyordum başkasının bebeği diye aradan iki hafta sonra da hamile olduğumu öğrendim☺️☺️☺️☺️
Eftelya_54 Anonim_kullaniciiiii Ben erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı Ama reglim gecikti , Sürekli rüyamda bebek görüyorum , bebek emziriyorum Rüyamda bir sabah test yapmışım ve çift çizgi çıkmış Bianda uyandım evimin aşşası eczaneydi üstümü bile değişmeden aşşa indim aldım yaptım ve o an rüyadaki anı yaşadım Gerçekten şaka gibiydi ama yaşadım🥹 şimdi 23 Haftalığım İnşallah bir kızım olucak
Tosca Aslında inanmam ama öyle oldu , daha reglim gecikmemişti 5 gün vardı. Rüyamda hamile olduğumu görmüştüm. Sabah uyanınca da test yaptım. Bilinçaltı mıdır bilmiyorum büyük bi çaba ya da düşünce içerisinde değildik çünkü
Anonim_kullaniciiiii MadameHappy34 benim 8 gün var değişik gebelikle alakadar rüya gprüyorum bilmiyorumm…
Bakbadem Ben hamile olduğumu bilmediğim günlerde rüyamda göğüslerimden aşırı süt fışkırdığını görmüştüm. Birkaç gün sonra da hamile olduğumu öğrenmiştim.
Anonim_kullaniciiiii Bakbadem bende onun gibi rüya gördüm mememden süt akıyordu emziriyorum bakalım hadi
Nslsh-989 Ben bir düşük yaşadım 8 ay denemiştik artık akışına bırakmıştım tarihe bile bakmıyordum rüyamda birinin bana hamilesin dediğini duydum kalktım gercekten biri bana öyle demişti daha sonra rüyamda hamile oldugumu gördüm test yaptım çift görmüştüm bu ay yine sürekli hamile olduğumu gördüm ve uyur uyanık bi haldeyken kulagıma bebek ultrason sesi gelmişti o gün lekelenmem oldu üzülmüştüm bi kaç gün gelmedi rüyamda erkek bebek kıyafetleri gördüm akşam test yaptım çift çizgi gördüm bakalım inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız 🙏
Anonim_kullaniciiiii Eftelya_54 bende bebek emziriyordum ve mememden süt çıkıyordu baktlm anlamına iyi birşey di bebek falan sevincli haber. Bekliyorum regle 8 gün var. Olmasada gelecek zamanda olur belki
Femay Anonim_kullaniciiiii ay evet test yaptığım güne kadar sürekli bebek görüyordum ☺️ bilinçaltı da olabilir. Hamile olduğumu öğrendiğim günden sonra görmedim bi daha.
akkaya_1234 Beş yıl bekledik bebeğimizi beş milyon tane rüya görmüşüm dür bazıları etkileyiciydi en son artık vazgeçtim Allah’a bıraktım öyle oldu Rabbim kimsenin gözünü kimsenin kucağında bırakmasın isteyen bekleyen hakeden herkese hayırlı evlatlar nasip etsin amin
tugcebaby1 Ben rüyamda görmüştüm umredeydım rüyamda bebeğimin kalp atışını dinledim kalktım eşime hemen ruyamı anlattım döndüğümde hamıle oldugumu öğrendim