Ela009 Dün adet olmam gerekiyordu olmadım şaşmaz gününde saatinde olurum. Bel ağrım akıntım uyku halim sivilce durumu çok oldu bende yapıp heveslenmek istemedim dün lh testi koyu çıkınca bu sabah ilk idrarla 2 test yaptım kasette çizgi göremedim erken gebelikte gözle görülür bi çizgi çıktı moralim çok bozuldu çok heveslenmiştim gebelik olsaydı günüm de gecti dündü daha koyu çıkardı diye düşünüyorum off ya 😭
Busetacir Ela009 canım hemen moralini bozma ama geç döllenmeyse bu kadar çizgi çıkması normal. Yumurtlama gününü bilmiyorsan bir kaç gün bekle tekrar yap
Smr-btll Smr-btll o testte yanlış sonuç veriyor canım bulabilirsen prodoctor al derim birinde bariz iki kıpkırmızı çıkartmıştı gidip kan verince yokmuş
pnar_sckn Ela009 Bende nimo test yaptım ikisindede silik çıktı . Sonrasında farklı bir markanınkini denedim negatif çıktı . Kafam çok karışık 🤷🏻♀️
Smr-btll Ela009 bende bulamadım netten sipariş verdim eczanelere hep bundan dağıtılmış o kadar şikayet olmasına rağmen anlamadım bende
Mor-kelebek Bu marka testi hiç bilmiyorum çok hafif çizgi gördüm ama en net sonuç için kan verirseniz daha iyi sonuç alırsınız 🌸
Annekuzusu06666 Ela009 çıkardı ama kopkoyu çizgide çıkmaz geç döllenme olablir istersen başka test dene sonra bi kan ver