mavisrabis canım ben 14 kasımda hamile olduğumu öğrendim 70 değeri ile sonra 18 kasım akşamına değerim 670 çıkmıştı o gün kanamam başladı ilk başta pembemsi lekelerdi ama sonra kırmızılaştı nokta kadar pıhtılar geliyordu ama azdı kanamam ped oldurmuyordu iç çamaşırıma damlıyordu birde klozete damlıyordu sabah ilk idrarda yoğun oluyordu kanama biriktiği için ama yinede adet kanaması kadar yoğun değildi asla. Ağrımda sadece alt karın ve kasıkda oldu sol tüpüme yerleşmesine ramen sol tarafımda bi ağrı olmadı özellikle hiç yani benim kanamam bu şekildeydi oda dış gebelikten dolayıymış. Değerim 10 binleri geçti rahimde kese gözükmedi doktor tüpleri kontrol ederken sol tüpüme yerleştiğini gördü acil ameliyat dedi tüpümüde kurtaramadılae kese çok büyümüş mecbur aldılar ama neyseki ben iç kanama geçirmeden yetiştim şükür ki :) siz inşallah kesenizi görürsünüz sağlıklıdır inşallah bebeğiniz acile gidin bi düşük önleyici ilaç fitil iğne verirler bana vermişlerdi düşük sanıp ama yurt dışındaymışsınız orada nasıl işliyor sistem bilmiyorum :(