Aydan95 Aydan95 bu gun 10 cu gunum amelyat sonrasi. Yazmmayi unutmusum. Ilk gunler kanama degil Leke gibiydi sonra degisdi 4-5 ci gunden
Eda42_ Aydan95 Canım bende olmadı kürtaj oldum 3 gün sürdü geçti sende doktor ne demişti tüp alınması laparaspoki ameliyat ile olan birşey o yüzden de bu kadar oluyordur
Aydan95 Eda42_ evet ogle oldu tatlim. Bende bir de tup patlamisti. Baska hic bir sorunum yoktu enfeksiyon felan.
Eda42_ Aydan95 Eğer devam ederse kontrol git o zaman doktora söylersin doktor on gün sonra kontrol denir zaten
Aydan95 Eda42_ stresden ola bilir dedi. Birde amelyat sonrasi reglin baslamis ola bilir dedi. Bende bu kadar cabuk mu dedim. Evet ola bilir dedi
orkidemm_ Aydan95 benim de tüpüm alındı dış gebelikten ötürü 3 gün hastane de yattım kanama pek yoktu eve geldim 1 hafta adet görür gibi kanamam oldu sonra ameliyatın 37. Günü adet oldum
Aydan95 orkidemm_ bende amelyatin 13 cu gunu adet baslamis ola bilir dedi. Bende sasirdim bu kadar cabuk mu diye
Eda42_ Aydan95 Çok geçmiş olsun yine de dikkat et ilaçlarını iç rabbim hakkında hayırlısını versin herşey gönlünce olsun inşallah
Eda42_ Aydan95 Demek ki senin erken olmuş hani hamilelik kürtaj sonrası düşünülür ama sen dış gebelik ameliyat olmuşsun 3 4 ay yada 6 ay korun dikkat et tâbi ki en iyisini doktorun ve kendin bilirsin