• Gebelik
  • Ramzi teorisini çürütenler???

Loveis çok geçmiş olsun canım 🙏🏻

Mervecelik190518

Açıkçası ilk bebeğim olduğu için iki duyguyu da tatmış değilim ve ikisini de tatmak istiyorum. Sağlıklı olsun yeter ki. 🙏🏻😊

elalara benm hiç diğer bebeklerimi hatırlamıyorum bu üçüncü benm bebek tam tersi tarafta daha cinsiyeti öğrenmedim canım tahminciler kız diyor ama bilmiyorm yani

elalara bu bariz erkek gibi gözüküyor ama kim %de % emin ki zaten benimkine herkes kız demişti bir kişi hariç bütün burada hep tutturanlar. Ama oğlum oluyor ben bile şaşırdım oğlum olunca. O yüzden sağlıklı olsun da fark etmez 🙏🏼

elalara bu teoriye göre benim bebek kız olması gerekiyordu ama erkek bebek bekliyorum ☺️

Benimkide bu teoriye göre kız ve işin buruk tarafı 2 tane kızım var 😁

Bendede bu teoriye göre kız dendi beklemedeyim haftssonuna kadar nıpty test sonucum çıkacak 😀

8 gün sonra

Ebru_ebru atabilir misiniz? Ramzi teorisine göre bana da kız yorumu yaptılar o yüzden sordum

Ben bu teoiriyi bilmiyordum benim bebişte göstermedi kendini merak ediyoruz fakat şimdi baktım kese solda kız mı yaniiii

_gmzenur_ Rica ederim ilk bu resmi görseydiniz ne olarak tahmin ederdiniz ?

17 gün sonra