Papatyaaaammmm buse76 Transferden 4 gün sonra 2 adet çatlatma iğnesi yaptılar testim çift çizgi çıktı ama hamileydim tutmuştuu yani çatlatma iğnesinin etkisi falan değildi düşünün hemde 2 tane çatlatma iğnesi yapmıştık
elifbsraaa1 Papatyaaaammmm canım bana testini atar mısın 😄 ben kafayı yemek üzereyim ya sürekli çizgi koyulaşıyor mu diye kontrol ediyorum dün gittim kan verdim adetten 4 gün önce 55,73 çıktı betam
elifbsraaa1 Hande_tn evet canım 55,73 çıktı ama henüz kafam net değil düşebilir yani iğneden dolayıysa
Hande_tn elifbsraaa1 bence hiç kendini strese sokma çarşamba ver testini iki kayına çıktıysa ne ala beklemekten başlamak hiç şansımız yok
Linammm01 elifbsraaa1 bence var çünkü ben ilk çatlatma iğnesi yaptığım zaman içinde beta hcg hormonu olduğunu bilmiyordum hemen sonraki gün kan verdim hcg 30 çıkmıştı siz 4 gün arayla vermişsiniz 55 çıkmış
elifbsraaa1 Linammm01 yani biraz öfkeliyim, keşke bu iğneleri verirken beta salgıladığını söyleselerdi zaten zor bir süreçten geçiyoruz 😞 bende şans eseri öğrenmiştim yani 5 dk içinde hatırladım 🙇🏻♀️
Papatyaaaammmm Bak üstteki ilk ikinci de başka marka diğer markada daha net çıkmıştı Ama ben kan hiç vermedim test günümü bekledim tatlım
elifbsraaa1 Linammm01 test yasağı geldi ailemden, bunları geçen ay sipariş etmiştim hep aşılama olcam çatlama kontrolü için tabi tüp bebeğe döndü 🥰 Dün annemlere geldim onlarda kalıyorum istedim ondan ama çok kızdı 😄 Elim kolum bağlı beklicem
elifbsraaa1 Linammm01 benimde eşim ilk yaptığımda yakaladı beni şok olurken sonra iğneden dedim başıma dikildi hep test yap aynı saatlerde diye 😄 annemlere kaçtım