elifbsraaa1 Parilti007 ben tekrar test yaptım eşim ısrar edince beta etkisi azalması gerekirken artıyor gibi 🙈🙈🙈
elifbsraaa1 Parilti007 Evett 12 Şubat döllenmenin 14.günü oluyor yani 3 gün kaldı diyebiliriz adet gününe testim 13 Şubat Perşembe 😩🥲🤣🥰😍😩🥹😄
elifbsraaa1 Parilti007 evet doktora sövüyorum bir yandanda iyi mi yaptı acaba diyorum ama bu iğne etkisi geçince neler olacak bakalım ☺️☺️
Hande_tn Merhaba bende 1 şubata 5. Gün embriyosu transferim oldu 12 şubatta da test yapıcam ama ilk defa duydum transferden sonra çatlatma iğnesini bende evde ovulasyon testi vardı bi deniyim dedim direk çift çizgi çıktı hamile olduğumu düşünüyorum 😅
elifbsraaa1 Hande_tn yaaa evet genelde ovulasyon testinde çıkıyor canım koyu olması lazım baya dimi 🥰 çok duymuştum onu hayırlısı olsun inşallah sabah hemen test bulun yapıınnn . Sen bi atar mısın ona göre yorumlayayım
Ceydaaas1 elifbsraaa1 3 kere ovitrelle oldum bir kere iğne etkisini görmedim poztif olarak herkeste aynı etkiyi yapmıyor bence
elifbsraaa1 Ceydaaas1 yaa bunu bilmiyordum bak şaşırdım ama ben iğnenin 4.günü test yaptım farklı olabilir mi sen kaçıncı gün yapmıştın??
Ceydaaas1 elifbsraaa1 ben çok erken yaomadim 9. Gün falamdi biraz daha bekleyin bence de bana iğneyi hap.ve.unut 15.gjn sonea test yap demişti
elifbsraaa1 Ceydaaas1 anladım canım benim zaten ilk iğnemin üstünden 12 gün geçmişti bu 2. İğne destek amaçlıydı