ebrarozklc9723 Nurellaaaaaaa1212 canım bende de akıntı oluyordu dediğin gibi kasık ağrıları da oluyordu birde sık idrara çıkıyordum ama adetim 10 gün geciktikten sonra yaptım tekrar testi pozitif çıktı şuan 10 haftalık gebeyim
sym_yc Bende tüp bebeğe başlıyorum soruları alabilirim ama en büyük derdim embriyonun bize ait olmaması bundan çok korkuyorum içimi rahatlatabilecek var mı 🥺
sym_yc orkidemm_ hani yanlış yumurta ve spermin döllenmesi ceya başkasına ait bir embriyornun bana transfer olmasından çok korkuyorum
Ayseozer35 Minik_04 öyle durumlarda geç döllenme oluyormuş kanda daha sonradan belli oluyormuş varmış yani 😄
Ayseozer35 Kahverengihisler maalesef adet oldum normal adetlerimden daha yoğun ve sancılı devam ediyo yarın bi kadın doğuma gidip muayene olucam
baby2_ sym_yc öyle birşey imkansız canım. Labaratuvar işleminde bile üstünde kişilerin kendi isimleri yazıyor. Benim ve eşimin ismi üstünde yazıyordu. Ve embriyoyu getirirlerken bile kaç defa ismimizi telaffuz ediyorlar yanlışlık olmasın diye.
Minik_04 Ayseozer35 hadi ya hayirlisi kiz garip gelcek belki ama ben kizima hamileyken ilk ayimda adet olmuştum ama tabi oyle olur mu bilmiyorum
Minik_04 Ayseozer35 yok olmadi ztn ilk evlendigim gun hamile kalmiştim ama bilmiyodum evlendikten 1 hafta sonra adet oldum 4 gun surdu 1. Ayım doldugunda hamile olduğumu ogrendim