Kahverengihisler Kızlar gelin bir birimize destek olalım. Birinin bildiği diğerinin bilmediği vardır illaki.
Sbrn78 Kahverengihisler kaç aydır deniyorsunuz ben 6 aydır deniyorum hormon testlerimi yaptrdm sorun yok amh biraz düşük belki bundan olmuyor rahim filmi cektirşem şuan ziyadesiyle tükendim yani siz peki🌼
pnar_sckn Kahverengihisler 3 aydır deniyoruz fakat olmuyor . Bat 17 şubat ben dayanamadım 2 gün önce erken gebelik testi yaptım silik çıktı sonraki gün yine tekrarladım ondada silik çıktı. Sonrasında farklı bir markanın testini yaptım bu sefer negatif sonuç aldım kafam çok karışık çok umutlanmıştım . Nolur akıl verin bana biraz 😩🥺 Umarım herkes güzel haberler alır
Kahverengihisler Sbrn78 2.5 yıldır 2 yıl önce kimyasal gebeliğim oldu 1 yıl öncede üzüm gebelik. 1 yıl yasaklanmıştı ama 5. Aydan sonra korunmadım ama vitamin değerlerimi yükselltim takviyeler aldım. Beslenmemi düzene sokmaya çalışıyorum ümitliyim olacağına inanıyorum
Sbrn78 Kahverengihisler tabiki olacak canm 🩵🩷🌼 hamile kalabiliyorsunuz bu bile mucize kadar güzel bir şey hayırlısı işalalh hepimiz icin
Ayseozer35 Benimde adetim 1 şubatta başlaması lazımdı hala olmadım 4 şubatta kan verdim negatif çıktı böyle olup da pozitife dönen var mı aranızda
ebrarozklc9723 Ayseozer35 evet canım benimde öyle oldu 8 gün geçmişti ilk yaptığımda negatif çıktı adet geçikmesinden 11 12 gün sonra pozitif çıktı
Sbrn78 Ayseozer35 kanda mutlaka cıkardı canm adetleriniz normalde gecikiyormuydu bu bir ilkse biraz daha bekleyip kan verin
Yareninannesii 5 ay önce kurtaj oldum 8 aydir sprayilim çıkık bekliyorum hâlâ pcos varmış hormonlarım normal gibi adetim 40 güne bir oluyor duphaston verdi 2. Kutum bitti hayırlısı bakalım Bu ayda bekliyoruz gebe kalmayı
Ayseozer35 Sbrn78 evet canım normal döngüm hep aynı 27 28 gün 29 bile olmuyo sadece ilk evlendiğim ay 3 4 gün gecikmişti o da normal demişti doktor
Sbrn78 Ayseozer35 işallah hamilesinizdir 🩷🩵🌼 biraz daha bekleyin 10 gün falan gecikirse kesin cıkar varsa yoksa zaten adetiniz gecikiyor bu süreci testlerle takip edebilirsiniz
Ayseozer35 ebrarozklc9723 anladım canım dün sabah bi iki damla kadar pembe bi akıntı gelmiş de dünden beri bekliyorum ama hala olmadım adet mi değil mi anlamadım
Nurellaaaaaaa1212 ebrarozklc9723 kuzum aynı suan 4 günlük gecikmem var planlıydı bu ay bebek denemiştik tutmadı regl olurum dedim o da yok. Ufak ufak regl ağrıları gbi ağrılar var sadece ama cok beyaz akıntım var.
ebrarozklc9723 Nurellaaaaaaa1212 canım bende de akıntı oluyordu dediğin gibi kasık ağrıları da oluyordu birde sık idrara çıkıyordum ama adetim 10 gün geciktikten sonra yaptım tekrar testi pozitif çıktı şuan 10 haftalık gebeyim