Fatmasm Ballisutt27 kafasının önde oluşu sıkıntı gjbi birsey söyledim size peki ?ben yarın baska doktora görünmek istiyorum
Ballisutt27 Fatmasm kafası büyük mü dedim erkek bebeklerde genetik genelde önde gider hep dedi anlamadım
Yczr Saçmalamış göbeğini beğenmedim ne demek😂 benim de fazla göbeğim çıkmadı iç karnım geniş demek ki bebis de haftasıyla uyumlu gidiyor. Bazı insanların da göbeği nerdeyse patlayacak kadar büyür o zaman onların bebekleri de obez mi yani. Karınla bebek sağlığının hiçbir ilgisi yok bence. Kilosunu bilmiyorum ben de yarın gidicem güncellerim öğrenirsem.
Ballisutt27 Yczr Bence de saçmaladı göbeğimle ne ilgisi var zayıf kalmış vs dedi olumsuz konuştu hep. Bu ikinci doktor değişikliğim son dakika tekrar değiştirmekte çok kararsızım
babyiscoming_ Ballisutt27 34+3 te 2350 küsürdü doktor tam haftasına uyumlu ne ileride ne geride dedi. Zaten internetten araştırırsan öyle çıkar. Sonra 35+5 te 2.900 olmuştu birden kilo alıyorlar bebeğin haftasına uyumlu canım
Fatmasm Ballisutt27 bende küçük mü kafası dedim..detaylı yaptirmistin öyle normal küçük olabilir dedi bnmde erkek bebek
Fatmasm Ballisutt27 ewet yarın için başka hastane ve doktordan randevu oldum.. inşallah güzel şeyler duyarim
Mervepoyrazzz Sizin yine iyş demiş benimki hiç 35 haftalık bebeğe benzemiyor kilosu 1900 dedi 31 haftalık gebelikmiş gibi dedi ne yapacağımı bilmiyorum
Mervepoyrazzz Fatmasm 31 haftalık gebelik gibi duruyor kilosu 1900 dedi başka bişey demedi diğer gittiğim doktor raporlarını istedi bebek mi geride kalmış diye bakmak için. Onu aldım getirdim baktı bebek geride kalmış dedi tahlil falan istedi bi hafta sonra tekrar gideceğim
Ebrunn_trn Ballisutt27 doktoruna de ki millet 34haftada 1420doguruyor bence doktorun dengesiz hastası ile nasıl konuşacağını bilmiyor
Anneoldum2 Ballisutt27 gayette iyi kiloya hiç takılmayın benim oğlum 38 haftalıkken 33 haftaya uyumlu doğdu kilosu onun dışında sağlıkla ilgili sorunu yoktu 2035 gram doğdu siz 2buçuk kiloya yaklaşmışsınız bile sağlıklı olsun kilosunu alır
Pelnztrk 31+6 iken gittim en son geçen hafta cumaydı, 2.050gr dedi kilosuna hatta 1 hafta önden gidiyor sizinki iyi gibi bence ama tavrı hoş değilmş için rahat edecekse bir sonraki kontrolün için başka bi dr git. Duruma göre yine devam edersin aynı doktoruna
Ballisutt27 Pelnztrk önümüzdeki hafta bir devlete gideceğim oradaki doktorun dediğine göre karar vereyim en iyisi
deniz_95 Ballisutt27 ben kendimden pay biçince bir sorun göremedim. Bundan sonra haftalık 200-300 gram arası alıyorlar zaten