Selvii Sevgili anneler sizin tercihiniz hangisi yaşayan 2.ci sezeryan olacak olan annendeyim ağrısı ilk e göre daha mı çok sizin için genel ve spinal sezeryanın avantajı ve dezavantajı nelerdir
gezentianne Selvii Cevap veriyorummm C 🤣Spinal+ epidural = kombine sezaryen ben 5 sene önce kombine oldm çok konforluydu
Teacherr Selvii benım ilki acil sezeryandı spinal yaptılar muhteşem bşeymiş bu demiştim şimdi pazartrsi ikinciyi olacağım yine spinal istedim. Normalde migren hastasıyım anestezi en ufak bi baş ağrısı yapmadı bence doğum kişiye özel herkesin hikayesi cok başka kimseye bakmayın drrim
Namesiz6 Selvii Epidural+ spinal olacağım.Henüz deneyelimlemedim ama doktorum en konforlusunun bu olduğunu söyledi.
Edafmo Selvii ben ilkini spinal oldum. genelde kendine gelmen daha uzun sürüyor bebekle erkenden temas kurmak gerekli sonuçta. o yüzden spinal olup anbean herşeyi yaşamak daha güzel gelmişti bana. ikincide de spinal isteyeceğim
Sivassli58 Genelde sizi bayıldıkları zaman ağzınızdan hortum s********* o hortum boğazlarınızı tahriş ediyor hatta ben bir tanesini de ve ayrıyetten genel olunca narkozun bebeğe geçme ihtimali var ve bir ayılma süreniz oluyor bence en güzel belden uyuşturma zaten uyuşuk olduğunuz için hissetmiyorsunuz ve en önemlisi kendimizde oluyorsunuz belden uyuşturmada bir zmn sonra bı titreme olmuştu bende engel olamiyodum zangir zangir hemde ama geciyo yani genel daha zor ikiisnide yaşamış biri olarak
Selvii Sivassli58 ben ilk doğum da genel oldum ama ne kendime gelebildim ne uyandığımda ki o acıyı unutamıyorum belden olsam ameliyathane hani gördükçe kötü olurum diye de korkuyorum ve yutkunma olayı ıkı gün geçmiyo zaten
Bebisiminannesii Teacherr sezeryan sonrasi nasil oldu acaba? Baya aciyor mu dikis yeri, kac gunde ayaklandıniz? Bebege tek başına nezaman bakmaya başladınız. Ben ilkinde normal doğum yaptım, simdi spinal sezeryan olucam merak ediyorum.
Sivassli58 Selvii bişey gormuyosunuz zaten ama o ışıklar ambeans biraz ürkütücü ama valla unutuyosunuz bile
Teacherr Selvii ne belim ağrıfı ne başım beni de çok korkuttular ama dediğim gibi bence çok kişisel bişey normalde durduk yere ağrıdan çatlayan başım amelşyattaj sonra gram ağrımadı stresten bile ağrırdı normalde
Byrmm Bir ay önce genel oldum bende ama boğaz ağrısı filan hortumun acısı gibi şeyleri yaşamadım sadece ufak bi gıcık tutuyodu bi kaç gün sürdü geçti daha sonra. İlk ayılma sırasında acı hissi oluyo ama narkozun etkisi devam ettiği için hissetmiyosun o acıyı pek. Ben memnunum açıkçası diğerini yapamazdım panik atak var be de çünkü.
Eemmyy Namesiz6 merhaba, ikisi bir arada olunca nasıl bir işlem uygulanıyor, hem belden aşağısı uyuşturulup hem uyutuluyor musunuz?
Teacherr Bebisiminannesii ikinci sezeryanı ollaı beş gün oldu. İlk gün ayaklandım ikimci gün bamyo yaptım ev işi falan yapmıyorum aöa yatmıyorum da yani sadece hastanede ağrım oldu ilk gün ama zaten serum falan veriyorlar öyle dayanılmaz bi acı değil
Teacherr Bebisiminannesii ilk yürüyüşten beri de bebeğime kendim bakıyorum hastanede de altını falan ben değiştirdim
Bebisiminannesii Teacherr içime su serptiniz. Ben hayatımda hiç ameliyat olmadım, dis ameliyatı dışında, yani dikis yara fln bunları bilmiyorum, oyuzden biraz endişeliyim. Bide bakmam gereken bir bebek olunca. İnşallah bende hemen ayaklanirim:)