Sumiire deletedmom43191 çiğköftem. Varsa şehrinizde çook güzel oluyor genelde kendim yapıyorum buzluğada atıyorum ama bazen kriz tuttuğunda buradan yerim diğerlerini asla yiyemem
Anne1924 Sumiire ben çok yapıyordum gebelik öncesi ama gebelikte birden gelıyolar aslında yapıp stoklamak lazm😂
Sumiire deletedmom43191 ay bulgurun dan emin olamıyorum baya oldu alalı yarın mecbur alıp yapcaz istedi canımız bikere😂😂 gel çiğköfte partisi yaparız
Sumiire Anne1924 kuş uçmaz kervan geçmez yerdeyim merkeze 11 km şimdi kocama kıyamam buz gibi yarın yoğurt yürürüm ona ben acındırayım şimdiden kıyamasın😂😂
deletedmom43191 Sumiire hahah olur hemen geliyorum 😅😅😅 ac kapıyı ama senin o saray gibi evinden çıkmam haberin olsun
deletedmom43191 Sumiire ayyy hepinize kusecem haa yeterin be aserdim şimdi nolcak hayır yani benim adam işte hadi onu geçtim açık yer yoktur suan 😭😭😭
2cocuk2kopek Anne1924 içinde olunca insan bıkıyor ya şimdi hamileyim dükkana gitmiyorum ama canım istedikçe istiyorum eşimden 🙈 ilk hamileliğimde deli gibi yiyiyordum 2. Farklı oluyormuş
Bebito-ve-annesi 2cocuk2kopek ciğ köfte benim de canım çok çekiyor bol nar ekşili böyle batılıyorım cinsiyeti ne olur acaba? Sizin ne oldu