Yagmurozgec Kızlar bu arada benim bebeğim hala dönmediği için gün aldık sizlerde de durum aynımı acaba
Tugceaker civcivmomy çok az açılmam varmış canım ama nişanı bozacak yada suyu getirecek kadar değilmiş işaret parmağımın başı kadar dedi
HazelSeren Mehmeteren-ve-defneninannesi bizde 33+4 teyiz daha gün almadık 35 ten sonra haftada 1 gel dedi doktorum ben 36 ya randevu aldım bakalım 35 te tahlillerımı verıcem kan idrar genel olarak 36 da doktora gıdınce göstermek amaçlı iyi olursa 38 e gün vericem demişti o da ortalama 11 16 marta denk gelıyor tabi oğlum erken gelmezse🥰
Tugceaker Mehmeteren-ve-defneninannesi aynen canım ama nasıl atlattım bir bilsen dinlene dinlene evden çıkıp yürüyüş bile yapmadım kendimi kasacak hareketler yapmadım çok koruyup kolladım kendimi 30 haftalığımdan beri doktor uyarıyo ilişki yasak diyor uzanma ağır kaldırma diyo öylede böylede çok şükür atlattım
Kahvesever12 Mehmeteren-ve-defneninannesi 34 haftalığım bende 20 haftadan beri makat ters hiç dönmedi şubat sonuna kadar bekliyicez dönmezse gün vericek bizede ☺️
aydinecemm Mehmeteren-ve-defneninannesi ben de 34+5 haftalığım. Geçen hafta gittiğimde 10 Mart gibi dedi doktorum. İlk doğumum sezaryendi ama bu kez nasip olursa ssvd istiyorum.
myangelson Mehmeteren-ve-defneninannesi doktorum tarih vermedi 🥲 37 den sonra doğum bekliyoruz sancı gelirse direk sezaryene alırız ama sancı vs gelmezse 39. haftada sezaryen yaparız dedi 🥲
Mehmeteren-ve-defneninannesi Tazeanneveminikleri Sezeryan günü tam belli olsa insan ona göre geri sayım yapıyor değil mi☺️
Tazeanneveminikleri Mehmeteren-ve-defneninannesi öyle gerçekten 🥹 ilk yavrumda aniden sezaryene alındım. Bunda da öyle olur diye endişeliyim. Üstüne gurbette olunca oğluma bakacak kimse yok. Her şeyi düşünüyor insan 🥹😌
Mehmeteren-ve-defneninannesi Bino1 benim de son adet tarihime göre 11 Mart ama hem ikinci sezon olduğu için hem de gelişimi güzel olduğu için 24 Şubat’ta alınacak
BATA Mehmeteren-ve-defneninannesi ben de kendimi çok hazırlamıştım o güne göre geri sayım yapıyordum bu doktorumla da umarım aynı günü kararlaştırırız ☺️
Mehmeteren-ve-defneninannesi Beyazmelekkk yani büyük ihtimalle şubatın son günü ya da ocağın ilk günü alır sizde İlk gebelikte 39. haftada alıyor 12345 fark etmez İkinci gebelikte 38. haftada alınıyor +1 + 2 + 3 fark etmiyor gelişimine bağlı
Melek_0288 Mehmeteren-ve-defneninannesi tamam dır biran önce olsun istiyorum artık benimde ikinci çocuk ama bu hamileliğim baya bi zor geçti ya