Mehmeteren-ve-defneninannesi Merhaba anneler kacıncı haftadasınız sezaryen için tarih aldınız mı ? Biz 35+3 teyiz 17 gün sonra yani 24 Şubat a tarih aldık . İkinci sezaryenim olacak yine de çok heyecanlıyım sizlerde durumlar nedir
Kaderkks Mehmeteren-ve-defneninannesi Bizde 36+5 teyiz normalde martın 7si ama bugün doktorum şubat sonu dedi kesin tarih vermedi p.tesi bi daha çağırdı bakalım o zaman belki söyler 2. Sezeryanım olacak benimde
Yagmurozgec Mehmeteren-ve-defneninannesi Evet ben 35+5 im 27 sine aldık sizinkisi erken değil mi doktorunuz bilir tabiki de en iyisini
Tugceaker Mehmeteren-ve-defneninannesi 36+5 im normal doğum olduğu için bebeğim de baya kasıklarımın altına girmiş doktor her an doğumun gerçekleşebilir dedi eli kulağında yani
Tazeanneveminikleri Mehmeteren-ve-defneninannesi 33+3teyiz. 🌸 nasipse haftaya tarih verecek doktorum. Öyle konuştuk ama hastane farklılığı olma durumu var. Bakalım inşallah verir de kafamda bir netlik kazanır artık 😀 38 de olacağını söyledi. Nasipse martın başına denk geliyor. Tabii benim kızçe beklerse 🥹
1baharcicegi Kaderkks bende 36+4teyim ama benim 3mart gösteriyor🫤 bizde Perşembe günü konusucaz doktorumla tahlil falan yapılacak 🥹
Mehmeteren-ve-defneninannesi Yagmurozgec 28 Mart dedi . Bende tam ramazana ilk sahur a denk geliyor diye 25 i olsun dedim nöbet çıkışı oluyor 24 üne alalım dedi ikinci sezaryenim olacak ve gelişimi güzel diye bu tarihte alacak :)
civcivmomy Tugceaker nstde sancınız çıkıyor mu? Benimde geçenlerde sancım çıktı doktor alttan muayene etti ama açılmam yoktu sizin açılmanız vs var mı?
Mehmeteren-ve-defneninannesi Tugceaker canım zaten 37 haftalık olmuş her an da olsa bile prematüre olmaz ki Bence sıkıntılı süreci geçmişsin
Mehmeteren-ve-defneninannesi Tazeanneveminikleri Sezeryan günü tam belli olsa insan ona göre geri sayım yapıyor değil mi☺️
Canan4 Bino1 Bnde 35+3 üm benim gebeligimde 11 Mart diyo görünüyor benim tarih hesaplamasında bir yanlışlık mı var acaba anlamadım 🤣
Mehmeteren-ve-defneninannesi Bino1 benim de son adet tarihime göre 11 Mart ama hem ikinci sezon olduğu için hem de gelişimi güzel olduğu için 24 Şubat’ta alınacak
BATA Biz de 36+2 yiz doktor değiştirmem gerekti son 1 ayda önceki doktorumla 24 Şubat diye konuşmuştuk ama şimdiki gittiğim doktorla Pazartesi günü konuşacağız bakalım
Beyazmelekkk Mehmeteren-ve-defneninannesi bende 35+0 im. Pzt Dr gidicez . Bebek kaç kg sizin ? Doğuma az kalmış ya acaba bana da Şubat sonu mu der
Mehmeteren-ve-defneninannesi Beyazmelekkk yani büyük ihtimalle şubatın son günü ya da ocağın ilk günü alır sizde İlk gebelikte 39. haftada alıyor 12345 fark etmez İkinci gebelikte 38. haftada alınıyor +1 + 2 + 3 fark etmiyor gelişimine bağlı
Tugceaker civcivmomy çok az açılmam varmış canım ama nişanı bozacak yada suyu getirecek kadar değilmiş işaret parmağımın başı kadar dedi
isimsizdir Mehmeteren-ve-defneninannesi bizde 36+2 olduk normal doğum oldu için nenzmn doğacağı belli değil erkende gelebilir geçte uygualma göre 7 Mart
Tugceaker Mehmeteren-ve-defneninannesi aynen canım ama nasıl atlattım bir bilsen dinlene dinlene evden çıkıp yürüyüş bile yapmadım kendimi kasacak hareketler yapmadım çok koruyup kolladım kendimi 30 haftalığımdan beri doktor uyarıyo ilişki yasak diyor uzanma ağır kaldırma diyo öylede böylede çok şükür atlattım
Melek_0288 Mehmeteren-ve-defneninannesi bizde 35+2 günlüğüz 6 marta gğn almıştık ama bebeğin suyunda azalma olduğu için daha erkende olabilir Salı günü belli olur