Kayra61 Kızlar bir kaç aydır görmediğim bir arkadaşım bugün arayıp hamile olduğunu ve rüyasında benim hamile olduğumu söyledi 🥹 Bu bile senelerdir bekleyince bana umut oldu başına gelen var mı 🥲
Ngsngetnsgng Kayra61 inşallah rabbim gönlünüzce versin Ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmem ama bnde ablamı hamile görmüştüm sabah arayıp test yapmasını istediğimde öğrenmiştik adetine 4 5 gün vardı
Naciyetosun Kayra61 Bende hamilelik bekliyordum birgün rüyama girdi evde test yaptım çıktı uyandığımda eczaneye gidip test aldım çıktı gerçekten ama benmki planlı bir gebelikti bekliyordum
Naciyetosun Kayra61 Sen nasıl yaptın test falan yaptın mı canm Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah ♥️
Ekinmgll Kayra61 ablam gece rüyasında benim hamile olduğumu görmüş Ama testte çıkmıyordu kanda çıkıyordu dedi Ve bugün adet günüm olmadım test yaptım iki günden beri negatif Yarın olmazsam kan vermeye gideceğim bakalım
Ekinmgll Kayra61 erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 3 gün sonra adetim gözüküyor bakalım olmazsam test yapacağım olursam yoktur zaten Şimdi yapıp da üzülmek stres olmak istemiyorum Onun için adet günümü bekliyorum 💞
Ekinmgll Hifaakim iki günden beri yapıyorum Dün yaptım erken gebelik negatifti Bugün de yaptım az önce o da negatif çıktı 🥺
Turkan34 Kayra61 bende ablamı rüyamda hamile olarak görmüştüm ve sabah olduğunda aradgimda hamileyim demişti daha rüyamı anlatmadan