Yagmurcylal Bugün öğlenden beri 5 10 dakika da bir kasılıyor. Bir yere toplanıyor ve itiyor kasılıyor bişiler oluyor ama öyle şiddetli bir ağrım yok anlamı nedir acaba
Burcin35- Yagmurcylal ay benimde öyle kazılmalarım var 39+4 üz bizde bekliyoruz ilk gebeliğim insan tedirgin oluyor haliyle
zge13 Yagmurcylal rahim hazırlanıyordur sancın yoksa azar azar açılman oluyor olabilir daha iyi rahat geçer sürecin rahatla ve açılma oluyorsa da keyfini çıkart kasları yumuşatıp süreci ağrısız geçirmek için ağrın başlarsa ılık su yiyi gelir
Yagmurcylal Busraakay_26 ay hadi İnşallah öyledir umarım. Bir baskı var vajinama ama 39+3 teyim bekliyorum… İlk gebelik çok araştırdım ama tabi uygulamada aynı olmuyor
Yagmurcylal seyma0661 ama yani kasılma harici ağrım Yok gibi cogalmiyor ama o kasılma bir düzey devam
Yagmurcylal Burcin35- yani bukadar dayanılır bir ağrı değildir diye düşünüyorum ağrım var ama yatar uyurum o derece bende anlamadım ki 😂
piraye58 Yagmurcylal n’aptınız bende 38+4 ün şuan dediğiniz gibi bebek karnım da kasıla kasıla bir oldu sabah kontrolüm vardı doktor küçük sancılar çıkmış dedi Nst de bende ağrı sızı yok ama çocuk inanılmaz kasılıyor şuan 😂
piraye58 Yagmurcylal yat kendini dinle süre tut miladı dolmuş çünkü bebeğin yalancı sancı olmayabilir
Yagmurcylal piraye58 yatıyorum büyük ihtimalle değil yalancı sancı duş falanda aldım ama geçmedi düzenli olarak hissediyorum sadece şiddeti çok değil
Yagmurcylal piraye58 evet ilk o yüzden ne yapsam sapittim hastaneye gitsemmi yoksa erkenmi bilemedim vallahi yatıyorum öyle
piraye58 Yagmurcylal benim de ilk gebelik oyüzden insan şaşırıyor. Bugün Ebe illa su gelecek diye bir şey yok dedi bakarsın artık dayanılmayacak gibi artıyor Ozaman git bence