Kikiriki Esragediz ne zaman gideceksiniz görmeye peki 2 gün önce benimde 640 dı çarşamba gününe randevu aldım o zamana kadar görünür diye düşündüm. Şu an ben tam 5+0 ım bugün çok fazla kasık ağrım oldu adet olcak gibi normal mi acaba
Esragediz Annekuzusu06666 Allah sağlıkla gelişmesini nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin rabbim 😇🤍🙏🏻
Esragediz Annekuzusu06666 çok şükür ağrım yok sadece göğüs hassasiyetim çok fazla uçları ve yanları 🥺🥹 öncesinde kimyasal gebelik geçirdim bende korkuyorum ama Allah’ın izniyle bu sefer inşallah Rabbim nasip eder🤍😇
Liddle_mom Annekuzusu06666 vallaha 6 haftalikken ogrendim ben 🤣🤣bende sok oldum dedim milletim 1000 lerde cikiyo benimki nasil 63333 cikti doktor ne guzel iste dedi
Nurkl Esragediz öncelikle sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın insallah , bende şuan kimyasal geçiriyorum Kimyasal gebelikten ne kadar süre sonra hamile kaldınız sıkıntı yaşamadınız değil mi?
Annekuzusu06666 Esragediz bende aynı bıkere kimyasal yaşadım bende arada kasık bel ağrım oluyor adet olacak gibi
Esragediz Liddle_mom Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım sevindim senin adına 🌸